El Centre de Dia d’Alginet crema la seua primera falla

Miércoles, 18 de marzo de 2015 | e6d.es
• El passat dilluns es va calar foc a les falles de l’escola infantil municipal Salvador Bosch, a la del CEIP Pepita Greus i la del CEIP Emili Luna

._000340
Ahir dimarts, els usuaris del Centre de Dia d’Alginet vegueren com la falla que havien fet amb tanta il·lusió es va reduïr a cendra. L’alcalde d’Alginet, Jesús Boluda que va assistir a l’acte comentava que “ és molt bon senyal que es faça aquesta primera falla, ja que és un símptoma que el Centre està obert i en funcionament”.
Cap a les 11 del matí, els usuaris, els familiars i els membres de l’associació Benvinguts gaudiren d’un bon tradicional xocolate amb bunyols i de la cremà de la falla. Tot seguit ballaren amb les notes d’una xaranga. Cal recordar que el Centre de Dia està en funcionament amb la col·laboració de l’Associació Benvinguts que oferta un espai on es dóna un respir als familiars que tenen al seu càrrec alguna persona major que necessita companyia.
El passat dilluns es va calar foc a les falles de l’escola infantil municipal Salvador Bosch, a la del CEIP Pepita Greus i la del CEIP Emili Luna.
Ajuntament d’Alginet