El Cementeri Municipal d'Almussafes amplia el seu horari d'obertura

Lunes, 4 de marzo de 2019 | e6d.es
• Tancarà una hora més tard de dilluns a dissabte, tant a l'hivern com a l'estiu, a partir del dia 1 de març

._000551
._000410
L'executiu local d'Almussafes ha decidit seguir amb l'estratègia empresa a la Biblioteca Pública de la població i ampliar també l'horari d'obertura del Cementeri Municipal. A partir del pròxim divendres 1 de març, el recinte estarà disponible per a la ciutadania una hora més cada dia, per la qual cosa tancarà seixanta minuts més tard de dilluns a dissabte i tant en l'horari d'hivern com en el d'estiu.
D'aquesta forma, les vesprades d'estiu les portes romandran obertes de dilluns a dissabte de 16 a 19 hores i en les d'hivern de 15 a 18 hores. Als matins es manté l'horari vigent fins ara, que abasta de 10 a 13 hores. Igualment, els diumenges la infraestructura continuarà prestant els seus serveis de 10 a 13 hores.
“Eren moltes les persones usuàries que sol•licitaven aquesta ampliació per a facilitar els seus desplaçaments al cementeri i des de l'equip de govern municipal hem analitzat la situació i hem arribat a la conclusió que és possible aplicar-la i millorar així les opcions oferides perquè a la ciutadania puga visitar als seus familiars i amics”, assegura la regidora de Cementeri, Paqui Oliver. La mesura no afecta a l'horari de les jornades festives, que continuarà sent de 10 a 13 hores, ni al del mes d'agost, en el qual el recinte continuarà obrint de dilluns a dissabte de 9 a 13 hores.
Ajuntament d'Almussafes