El CEIP Pontet d'Almussafes commemorà el Dia Mundial de l'Activitat Física amb un passeig dinàmic

Domingo, 9 de abril de 2017 | e6d.es
• Un total de 196 xiquets d'Infantil i Primària, a més de 15 professors, han participat en l'activitat

._000255
El col•legi Pontet d'Almussafes celebrà el Dia Mundial de l'Activitat Física amb un passeig dinàmic pel barranc del Tramusser. D'esta manera, el centre educatiu s'ha sumat a una divertida iniciativa promoguda per la fundació Trinidad Alfonso, per mitjà de la qual se'ls entrega als alumnes un kit de material esportiu i l'escola  accedix a un sorteig de premis econòmics.
La direcció i el claustre de professors del Pontet han organitzat l'eixida, que va començar després de l’esplai, a les 11 hores, i s'ha estés durant la resta del matí. Un total de 196 xiquets d'Infantil i Primària, a més de 15 professors, han participat en l'activitat, al llarg de la qual els estudiants han disfrutat d'una ruta sana de 2 quilòmetres per una rambla situada als voltants del terme municipal.
Des de la fundació Trinidad Alfonso s'ha oferit a tots els centres educatius la possibilitat d'unir-se a esta commemoració amb diverses propostes destinades a fomentar l'exercici i els hàbits de vida saludables entre els més menuts. Un dels principals objectius de l'entitat és el d'impulsar l'esport i l'esforç en els diferents àmbits de la societat i, per este motiu, la institució desenrotlla projectes dirigits a les escoles.
Ajuntament d'Almussafes