El CEGA Almussafes obté un or i un bronze en el provincial del Campionat d'Espanya

Viernes, 2 de noviembre de 2012 | e6d.es
• El conjunt infantil es proclama campió provincial i l'aleví es classifica en tercera posició
El pavelló poliesportiu de la localitat d'Almussafes va acollir, dissabte passat dia 27, la fase provincial del Campionat d'Espanya de Gimnàstica Rítmica en la modalitat de Conjunts de la categoria Absoluta. El club local, Club Esportiu Gimnàstica Almussafes (CEGA), va participar amb dos dels seus conjunts en les categoria Aleví i Infantil, proclamant-se el conjunt infantil campió provincial i obtenint l'aleví la tercera posició del podi.
A primeres hores del matí va donar començament la fase provincial del nacional de conjunts de la categoria absoluta, el que es van congregar més d'un centenar de gimnastes “que van aconseguir fer un espectacle digne d'admirar”, en paraules del president del CEGA Almussafes, Modesto Soria.
L'imparable Club Esportiu Gimnàstica Almussafes (CEGA), a més de responsable de l'organització de l'esdeveniment esportiu, va estar representat per dos dels seus conjunts més potents en categoria aleví i infantil, sent esta última la que va tindre una major afluència de conjunts. Esta dada en cap moment va acovardir a les gimnastes locals Elena Grau, Sandra Vayá, Sandra Rico, Maria Garrido, Ainoa Vila i Victòria Lagarda, les quals després de l'execució de dos exercicis en què van demostrar una espectacularitat sorprenent per a la seua primerenca edat, es van proclamar CAMPIONES PROVINCIALS, entrant d'esta manera en el grup de les favorites per a disputar les fases successives. La primera cita del conjunt infantil serà la fase Autonòmica, que se celebrarà el pròxim dia 10 de novembre i, si les bones prediccions es complixen, es mesuraran de nou en la Fase Nacional, que enguany es disputarà en la Ciutat de Castelló, el pròxim mes de desembre.
Per la seua banda, les més peques d'este nivell, les sis Alevins Enya Sospedra, Mireia Simón, Claudia Nicola, Lluna Magraner, Helena Andrea Andrei i Alaia Peñalver, realitzats els seus dos exercicis i després de cometre unes xicotetes fallades, van aconseguir ocupar la tercera posició del podi, un resultat que, des del club local, asseguren milloraran en les següents edicions, ja que el treball i la tenacitat que acumulen en els seus entrenaments donen la suficient confiança per a això.
Amb les medalles d'Or i de Bronze dels seus gimnastes en el seu poder, el Club d'Almussafes entrenat per Raquel i Sara Sòria, va mostrar la seua satisfacció per la seua ja provada bona organització del Campionat.
En l'entrega de trofeus i medalles van estar presents el Regidor d'esports i Joventut d'Almussafes, Caless Grancha, el president de l'entitat esportiva local, Modesto Soria, la presidenta de la Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana, Concepción Rico i el secretari general de la mateixa i delegat de València, Javier Soria.
Ajuntament d'Almussafes