El CBM Roquette Benifaió es quedà a les portes de la victòria (70-64)

Lunes, 19 de noviembre de 2012 | e6d.es
• Destacar en aquest partit el gran moment de joc que viu Enric Ortega, que va anotar 18 punts
Desplaçament important el que tenia el CBM Roquette Benifaió aquesta setmana a terres murcianes per a enfrontar-se al CBC Cartagena i que va rebre a l’equip amb les alertes activades per haver derrotat al que era líder de la categoria fins la setmana passada.
Va eixir l’equip mes gelat del que acostuma i açó ho aprofita l’equip local per adquirir unes rendes de 10/12 punts amb la que aplegarien al descans del partit. El CBC Cartagena va disposar d’una diferencia a favor de 19 punts. (36-24 al descans)
La situació va canviar al tercer quart i els de Benaiges començaren a treballar dur en defensa reduint considerablement les diferencies en el marcador i provocant que l’equip local sol•licitara un temps mort desprès d’un parcial 10-0 per als de Benifaió. Açó va alimentar les opcions d’endur-se la victòria cap a Valencia amb un quart  de partit per disputar.
En aquest període, l’equip cartagenero sumava quasi la totalitat dels punts des de la linia de tirs lliures gràcies a un discutible canvi en el criteri arbitral en el que es penalitzava durament les accions defensives visitants i de forma inexplicable.
Destacar en aquest partit el gran moment de joc que viu Enric Ortega, que va anotar 18 punts i el potencial ofensiu i que cada dia va adquirint el jove Joan Franco, amb 17.
Derrota del CBM Roquette Benifaió davant d’un conjunt del que sorprèn la seva situació en la taula classificatòria, tenint en compte la profunditat de planter i la qualitat dels seus jugadors. El proper partit de l’equip de Benifaió es disputarà el dissabte a les 19:00, en un duel de rivalitat contra l’equip dirigit per Fede Cloquell , l ‘ESET Ontinet d’Ontinyent. Dos equips que ja es coneixen d’aquesta passada pretemporada on s’enfrontaren amb victòria dels de la Vall d’Albaida per dos punts (65-67).