El CB Almussafes presenta oficialment els seus jugadors de la temporada 2015-2016

Lunes, 2 de noviembre de 2015 | e6d.es
• Sis equips integren l'escola de l'entitat esportiva en l'actualitat

._000338


._000246
 
El Club de Bàsquet Almussafes va reunir, divendres passat dia 30 en la pista del pavelló poliesportiu, als membres de la Junta Directiva, jugadors, familiars i aficionats de l'entitat. La presentació pública dels sis equips que esta temporada defendran els colors del club va servir per a exalçar a la totalitat dels jugadors i al cos tècnic, integrat per huit professionals, així com per a agrair l'esforç de tots els col•laboradors i patrocinadors, entre ells el propi Ajuntament d'Almussafes. L'alcalde, Toni González, i el regidor d'Esports, Pau Bosch, ambdós exjugadors, exentrenadors i exdirectius del club, van assistir a l'acte d'inauguració oficial de la nova temporada. El president de la Federació de Basquet de la Comunitat Valenciana, Salvador Fabrergat, també va presidir la presentació.
El CB Almussafes acaba de presentar oficialment als sis equips que esta temporada integren la seua escola i que lluitaran per aconseguir títols i revalidar èxits esportius ja superats. De fet, a partir de les 19.30 hores de divendres passat dia 2, la directiva va convocar al cos tècnic, als jugadors i als seus familiars a l'acte públic, que es va celebrar en la pista central del pavelló, escenari habitual dels entrenaments del club i també de bona part de les seues competicions.
Al voltant de centenar d'aficionats van ocupar lus grades de la dependència esportiva per a presenciar en directe la desfilada dels més de mig cenrtenar de jóvens esportistes que cobrixen les categories benjamí, infantil blanc i blau, sènior, prebenjamí i querubí de la present temporada 2015-2016. L'acte també va servir per a presentar els huit professionals del cos tècnic - entrenadors, delegats i coordinadors – responsable de cada un dels equips.
El primer edil, Toni González, i el regidor d'Esports, Pau Bosch van compartir junt amb els representants del club la presentació pública de la seua Escola, que compta amb una subvenció anual de l'Ajuntament d'Almussafes que, tal com va comentar la màxima autoritat municipal durant s'intervenció “s'incrementarà en els pressupostos generals del 2016, ja que la política esportiva del nou executiu local passa per recolzar als clubs que compten amb escoles potents i el Club de Básquet és un d'ells”.
Els onze jugadors que integren l'equip benjamí van ser els primers a desfilar, acompanyats per la seua entrenadora, Desaniré Bru. Per la seua banda, les 20 esportistes que enguany formen els equips infantils femenins també van tindre el seu lloc d'honor durant la vesprada de gala del basquet. De fet, el club té dipositades grans esperances en l'equip “blanc”, or en la lliga valenciana 2015 en l'edició València/Castelló, i també en l'equip “blau”, format precisament esta temporada degut a la gran quantitat de jugadores que integren la categoria i de la seua qualitat en la pista de joc. El seu entrenador, José Herrero, junt amb els tècnics auxiliars, Sergio Ibáñez i Víctor Herrero, i el coordinador, Ángel Gil, també van rebre l'ovació del públic assistent a la presentació.
Alfredo Ull és l'actual entrenador dels dotze jugadors de l'equip sènior masculí, que va desfilar en tercer lloc, i Consuelo Navarro forma als onze esportistes que esta temporada integren l'equip de categoria prebenjamí. Per la seua banda, Miriam Grau entrena a l'equip querubí, del que tan sols un dels seus jugadors va poder assistir a l'acte oficial.
També els jugadors dels centres educatius Pontet i Almassaf, en els que el CB Almussafes impartix extraescolars d'esta disciplina esportiva, van tindre el seu espai protagonista durant la gala de presentació, que va comptar amb tres actuacions estel•lars de giminasia rítmica, oferides pels conjunts prebenjamí, benjamí i infantil del CEGA Almussafes.
El president de la Federació de Básquet de la Comunitat Valenciana, Salvador Fabregat, va assistir com invitat d'honor a la gala i va aprofitar per a destacar la potència del club, presidit per Bernardo Marí i amb 31 anys de trajectòria, i la gran qualitat de les instal•lacions esportives de la localitat d'Almussafes.
Des del club es ressalta cada any l'esforç desenrotllat pels jugadors, la col•laboració dels pares, la professionalitat dels entrenadors, el treball incansable de la directiva, així com la confiança dels patrocinadors en el projecte de futur d'esta entitat esportiva.
Ajuntament d'Almussafes