27/03/2017

POBLACIONS » Villanueva de Castellón » Articulistes » Eduardo Sala » Esports » Futbol » V

El Castellonense perd a casa per 1 a 2 contra l’Atzeneta

El jugador Amengual de l’Atzeneta, autor dels dos gols, va ser traslladat a l’hospital de Xàtiva

._000410

._000389

UD Castellonense ha alineat en la porteria a Zubi i als jugadors Gaby, Marc (Muñoz, 71’), Santi, Guillem, Clausi, , Autivo, Mallol, Voro, Penalva (Victor. 79’). Entrenador, Abel Buades. Capità d’equip, Gaby. Delegat de Camp, Emilio Aviño.
Atzeneta UE va alinear en la porteria a Javi, i als jugadors Abdón (Mateu, 84’), Salva, Quico, Tasio (Moiña, 27’), Raül (David, 89’), Ivan, Martin, Mengual (Francesc, 78’), Diego Jiménez, Arnau. Entrenador, Gonzalo Gómez. Capità d’equip, Salva. Delegat equip, José Alberto Amorós.
El gol del Castellonense el va materialitzar Voro en el 25’.
Els gols de l'Atzeneta marcats per Mengual en el 17’ i 61’.
Partit arbitrat per Àngel Bernat Ferre, auxiliat en les bandes per Juan G. Llopis Jiménez i Cristian Cairols Domínguez.
Va amonestar als jugadors del Castellonense, Gaby (71’) i Penalva (75’).
Als jugadors de l’Atzeneta , Javi (32’), Diego Jiménez (42’), Arnau (55’)i Salva (67’).
Partit de futbol jugat el diumenge 26 de març del 2017 en el Camp de l’Almenà de Villanueva de Castellón, corresponent a la Jornada 27 del Grup III de Preferent. Pobra entrada d’aficionats locals, en una vesprada fresqueta.
Després de l’aturada de falles el Castellonense afrontava el parit contra l'Atzeneta situat en el 3er lloc de la classificació i cridat a ser u dels equips per a lluitar per l’ascens.
Els jugadors d'Abel Buades han anat superant-se dels resultats negatius, fins prendre una dinàmica de resultats positius i de bon joc, encadenant 7 victòries seguides.
Primera part molt igualada en el terreny de joc on els dos equips jugaren amb intensitat i no donant cap de baló per perdut.
En el minut 6, Clausi va disposar d’una clara oportunitat de gol en rebre el baló dins l’àrea xicoteta visitant i l’envia per alt de Javi i el baló ix fora llepant el llarguer.
Dos minuts després va ser l’Atzeneta el que va donar la rèplica a la treta d’un corner i el remat de cap de Javi pega en el pal dret.
En el 17’, Mengual situat sol davant de Zubi, remata el baló a la treta d’un corner, enviant-lo al fons de la xarxa i establint el marcador amb 0 a 1.
El baló no descansava i anava de porteria a porteria, i en un atac del Castellonense, Voro en el 21’, va disposar d’una clara ocasió de gol al no encertar enviar el baló entre els 3 pals, en una incursió dins l’àrea de Javi.
La insistència del Castellonense per empatar el partit, va tindre fruit de les botes del correcamins Voro, en rebre el baló dins l’àrea i aquesta vegada encerta en enviar el baló de fort xut arran d’herba i a l’esquerra, al fons de la xarxa i empatant el partit a 1.
Joc equilibrat fins a la primera part amb alguna ocasió de gol per part dels dos equips. El Castellonense en el 30’ per part de Clausi, al controlar un baló dins l’àrea de l’Atzeneta i el seu xut envia el baló a les mans de Javi. En el 37’ l’Atzeneta per mediació de Mengual en un mà a mà amb Zubi, xuta el baló a porteria i el porter del Castellonense impedeix vaja al fons de la porteria, enviant el baló a corner.
En les acaballes de la primera part Voro ha tingut l’oportunitat d’anar als vestuaris amb avantatge, en furtar el baló a un defensor i el seu xut és enviat el baló a corner.
La segona part ha sigut molt diferent de la primera, on els jugadors de l’Atzeneta i arran del gol aconseguit en el 61’ per Amengual en rematar el baló davant la porteria de Zubi, establint l'1 a 2, ha donat ales als jugadors de Gonzalo Gómez que han dominat el terreny de joc. Nervis en els jugadors d’Abel Buades que no han sabut “matar el partit” perquè el baló no anar-a de part a part de porteria i preparar jugades a baló parat.
La part més negativa del partit ha sigut la retirada de Mengual del terreny de joc en sentir-se marejat després d’una jugada fortuïta i posteriorment ser traslladat amb ambulància a l'Hospital Alcanyís de Xàtiva.
El Sis Doble, posa't en contacte amb José Pérez, president de l'Atzeneta, ens ha informat que Amengual, després de les proves fetes en l’hospital va ser donat d’alta i que tot va ser arran d’una baixada de sucre, a causa del ritme del jugador en el partit.
Després dels resultats d’aquesta jornada el Castellonense baixa al lloc 7é i l’Atzeneta passa al 2n lloc i a 3 punts de l’Alcúdia. El Gandia en perdre a casa de la Xàbia passa al 4t lloc amb els mateixos punts del Benigànim situat en el 3r lloc.
La pròxima jornada el Castellonense visitarà el camp del Gandia i l’Atzeneta rebrà al Canals, penúltim classificat..
L’Alcúdia, Atzeneta, Benigànim i Gandia, són els equips situats en els primers llocs i donats a disputar-se l'ascens.
El Castellonense després de la remuntada i dels bons partits que havia fet, deu continuar treballant en la mateixa línia fins ara. Ahir en el camp de l’Almenà, es va vorer un equip que sap sofrir i jugar com a equip.