El Castellonense perd 0 a 1 contra el colíder Gandía

Lunes, 14 de noviembre de 2016 | e6d.es
• En el minut 58 el Castellonense es quedà amb 10 jugadors per l'expulsió de Signes
._000410

._000447
La UD Castellonense va formar amb Gómez en la porteria i els jugadors Ramsés, Gail, Santi (Fabassou 46’), Nolo, Clausi, Signes, Vaquero (Penalva, 44’), Revert (Gaby 56’), Voro (Pibe 69’), Guillem. Entrenador, Abel Buades Vendrell. Capità, Gail. Delegat de camp, Emilio Aviño.
El CF UE Gandia amb Camilo en la porteria i els jugadors, Blai, Joan (Izan 18’), Pablo (Jaume 65’), Alex (Rubén 46), Rafa, Salva, Madra, Mora (Lopete 75’), Raul, Adolfo. Entrenador, Esteban Cana. Capità. Raul.
El gol del Gandia el va marcar Jaume en el 83’.
L’encontre va ser dirigit per Garcia Cebrian, auxiliat en les bandes per Vidal Duran i Cantón Vitória. Va amonestar als jugadors del Castellonense Signes (23’ i 58’), Ramsés (72’), Voro (78’), Gaby (81’). Als jugadors del Gandia Joan (11’), Rafa (72’), Adolfo (78’) i al massatgista Víctor Manuel Nistar. Va expulsar al jugador del Castellonense Signes en el 58’ per doble amonestació.
Partit de futbol jugat en el Camp de l’Almenà de Villanueva de Castellón, corresponent al Grup III de Preferent de la Jornada 11a, amb regular entrada d’aficionats, en una vesprada fresqueta.
En la banqueta del Castellonense el nou entrenador Abel Buades Vendrell dirigia a l’equip per primera vegada a casa, encara que es va estrenar en Atzeneta la jornada anterior amb un resultat esperançador d’empat a 1 i el Gandia colíder amb l’Alcúdia i invictes els dos afrontava aquest partit després d’haver empatat a casa contra el Xàbia a 1.
Primera part intensa amb un jocdur en la que els dos equips s’amplejaren a fons per marcar les pautes del partit on el Castellonense en els primers compassos del partit arribava tímidament mes a l’àrea visitant que exercia una pressió tàctica damunt dels jugadors locals i que a poc a poc va anar equilibrant-se l’alternativa de possessió del baló.
No hagueren jugades de clares ocasions de gol si cal ressenyar en el 30’ una jugada de Mora que encara porteria i el seu xut envia el baló fora prop del pal dret. Moltes precaucions per part dels dos equips no deixar que penetraren dins de les seues àrees sent jugades més perilloses a baló parat. Voro ha tingut algunes jugades d’acostament als dominis de l’equip de la Safor que no ha definit en el tram final, i el Gandia haguera pogut avançar-se en el marcador abans del descansquan en el 45’ Salva rep el baló i xuta creuat a porteria eixint el baló llepant el pal dret.
La segona part ha començat amb més ritme que en la primera i on al Castellonense li han vist jugades de triangulació del baló entre jugadors mon-tant atac cap a la porteria de l'exporter del Castellonense Camilo i ara en les files del Gandia.
El minut 58’ del partit ha sigut el punt d’inflexió al ser expulsat Signes en rebre la segona cartolina groga i quedar-se l’equip en 10.
0 a 1 en el 83’. Falta que trau Rafa directa l'àrea local i el retxàs de la defensa li aplega als peus de Jaume que havia eixit al terreny de joc en el 65’ i envia creuat el baló al fons de la porteria.
El Castellonense amb un home menys no ha donat el partit per perdut i han tret casta els seus jugadors per a empatar almenys el partit i on Gail a punt a estat d'aconseguir-ho si plega a rematar el baló davant porteria. Nolo en temps de descompte, en una de les seues incursions amb baló controlat xuta i el porte envia el baló a corner.
Després del vist en el terreny de joc el Castellonense ha merescut alguna cosa mes que res. Prompteés per fervaloració sobre el nou entrenador Abel en el segonpartit i no tenint la plantilla al complet per lesions o expulsats, encara que s’han vist algunes actituds diferents en alguns jugadors en el terreny de joc.
L’equip de la Safor continua invicte i colíder junt l'equip de la Ribera l’Alcúdia i el Castellonense baixa al lloc 8 de la Classificació.
La pròximasetmana el Castellonense visitarà al Portuarios en el lloc 7é, i el Gandia rebrà a casa al Canals situat en el lloc 15.