Miércoles, 23 de enero de 2019 | e6d.es
• El Castellonense es va emportar la victòria per un radiant 7 a 4
._000410
El conjunt de Gabi Martínez va acabar amb l'hegemonia del líder Miramar que portava ple de triomfs des de l'inici de la temporada fins a encreuar-se amb les blanquinegres, de nou exiliades del seu terreny i a les que no els va ser malament la 'visita' al José Sirera de Càrcer.
Una onada al futbol femení comarcal. El Castellonense es va emportar la victòria per un radiant 7 a 4 i va desbordar al Miramar que no va poder frenar les riberenques. Quan pitjor pintava el tema sobre gespa van lluitar i van creure en un treball que va donar els seus fruits. Paula Fons, una protagonista d'altura imparable en zona d'influència, va exposar sobre la gespa la seua carta de presentació en el minut 5 perforant la xarxa Miramarina amb una bella vaselina. Tres gols consecutius de les de la Safor van posar les coses mal per a les riberenques que no van abaixar mai el cap. Fons, amb altres dos gols abans i després del descans, va aconseguir l'empat.
Els últims deu minuts de partit van ser d'escàndol per a una Sauco que va fer un triplet per a firmar el pòquer i curtcircuitar amb la seua velocitat i qualitat a defenses i portera tancant una gran victòria que deixa el Castellonense Femení, amb un partit per jugar, tercer a només un punt del Ciutat i a deu del que va ser el seu rival.