El Castellonense empata a 1 en casa contra el CD Jávea

Lunes, 1 de mayo de 2017 | e6d.es
• Mal partit del Castellonense davant la seua afició en el tram final de lliga
._000410

._000389
UD Castellonense ha format amb Zubi en la porteria i els jugadors, Ramsés, Santi (Gaby, 66’), Guillem, Clausi, Vaquero, Autivo (José Carlos, 46’), Mallol, Voro (Xavi, 46’), Aguilera i Penalva (Marc, 62’). Entrenador, Abel Buades Vendrell. Capità d’equip, Clausi. Delegat de camp, Emilio Aviño.
CD Jávea ha format amb Eduardo en la porteria i els jugadors Aldo, Hassan, Marcos, Cardona (Miguel, 69’), Pau, Michael (Tacho, 75’), Agulló (Faye, 69’), Gervasio (Victor, 82’), Ortolá, Roberto. Entrenador, Antonio Villaescusa Andreu. Capità d’equip, Aldo. Delegat d’equip, Plàcido Garcia.
Gol marcat del Castellonense per part de Clausi en el 79’ i el gol de l’empat del Xàbia, per Gaby en pròpia porta.
Partit arbitrat per Joan Mateo Senon, assistit en les bandes per Carlos Roda Peñarrubia i Sergio Guerrero Cervera.
Ha amonestat als jugadors del Castellonense, Guillem (32’) i Ramsés (61’). Als jugadors del Xabia , Cardona (54’), Gervasio (68’) i a Roberto (70’).
Partit de futbol jugat el 30 d’abril 2017, a les 17.30 h, en el Camp Municipal L’Almenà de Villanueva de Castellón, corresponent al Grup III de la Preferent, en una vesprada calorosa, i amb pobra entrada d’aficionats locals.
Partit de futbol en l’Almenà on s’ha vist un partit, amb dues parts diferents, amb el balanç final fa que el Castellonense a casa, no acaba de connectar en l'afició local.
Primera part per oblidar on el futbol no s’ha vist en el terreny de joc i difícil de ressenyar alguna jugada d’ocasió de gol o de combinació entre jugadors locals.
En el Castellonense, s’ha vist amb apatia en alguns jugadors que pareixien no estar i resignats a passar el temps en aquest tram final de lliga, davant una Xàbia, on els jugadors estaven millor situats en el terreny de joc.
En el 14’, una jugada a baló parat treta en curt per Clausi a Vaquero, que empalma el baló cap a la porteria de Eduardo, eixint fora llepant el pal dret.
A partir d’ací era un voler i no poder dels jugadors d'Abel, que no acabaven de definir les seues jugades de cara a porta, on un jugador amb olfacte de gol la temporada anterior com Guillem, que poc podia fer si no li arribaven balons dins l’àrea, davant un rival que no inquietava la porteria de Zubi, possiblement contagiats pel joc dels locals.
Alguna cosa ha degut passar en els vestuaris entre Abel i els seus jugadors, ja que han eixit amb més ganes en el partit i en el 51’, jugada per banda esquerra per part de Clausi que envia el baló a Guillem que xuta a porteria i Eduardo envia el baló a corner. 4 minuts després ha sigut Clausi el que he intentat inaugurar el marcador xutant el baló a portería que ix llepant el llarguer.
En el 59’ ha sigut la Xàbia el que ha pogut avançar-se, per mediació de Michael que rep el baló dins de l'àrea del Castellonense i l’envia per dalt de la porteria de Zubi.
Fins als últims 10 minuts del partit el joc ha tornat a caure en la mateixa apatia de la primera part, fins que en el 79’ arriba l'1 a 0 per mediació de Clausi, en rebre el baló de Marc, s’interna per part esquerre de la porteria de Eduardo, i envia el baló arran d’herba al fons de la xarxa.
En les acaballes del partit, minut 89’, en el 89’, s’ha produït una jugada de mala sort per al brau jugador castellonenc Gaby, pegar-li el baló enviat per Pau, que entra en l'interior de la porteria de Zubi, que no pot fer res per impedir-ho i estableix l’empat a 1.
Guillem ha tingut la victòria en la seua bota en el 90’ en estar davant Eduardo i rematar el baló fora de la porteria.
Repartiment de punts entre dos equips que es queden com estaven, el Castellonense en el 8é lloc amb 49 punts, i la Xàbia en el 6é, empatat a punts amb el Dénia, amb 53 punts.
La pròxima jornada el Castellonense rebrà a casa al Llosa, últim classificat i que ha guanyat a casa per 4 a 1 al Calp. La Xàbia jugarà en casa contra el Canals.