El carrer Verge del Carme de Guadassauar ha acollit el segon dia de les Danses 2016

Miércoles, 24 de agosto de 2016 | e6d.es
• David Beltrán, president dels Festers de Sant Roc 2016, ens explica com van les Danses i com es tria al Cap de Dansa, en esta ocasió Sara Esteve Aguado, professora de l'IES Guadassuar

El segon dia de les Danses  a Guadassuar ha tingut lloc al carrer Verge del Carme. Com cada any, els veïns i festers s’han encarregat de que lluïra les seues millors gales per a rebre els nombrosos veïns de la localitat i dels pobles del voltant que no han volgut fallar amb la tradicional festa.
Sara Esteve Aguado ha sigut la Cap de Dansa en esta segon jornada. Com a convidats especials a dansar han estat les Festeres de l’Assumpció 2016 i Festeres de l’Assumpció 1996. Una vegada finalitzades les Danses, festers, veïns i visitants van disfrutar de la música de la Xaranga La Fúmiga.
Hui dimecres toca ballar les Danses al carrer l’Ermita. En esta jornada serà el Cap de Dansa Vicente Ruiz “El Soro”. Els convidats especials a dansar seran les Festeres de l’Assumpció 2016,  Aguafa, Festers de Sant Roc 1991 i Festeres de l’Assumpció 1991, Club Ciclista Guadassuar, Festers de Sant Vicent i de la Divina Aurora 2017. A continuació, també al carrer l’Ermita, tindrà lloc l’actuació de “Walectric” i tributs a “Extremo”, “La fuga” i “Marea”. 
E6D
Fotos: Hayack

 
 

HYK FOTOGRAFÍA
  Dispongo de una amplia colección de fotografías de les Danses de Guadassuar 2016.
Si alguien está interesado se puede poner en contacto conmigo a través
del teléfono 677.293.042 (también WhatsApp) o del e-mail 
hykfotografia@gmail.com.