El carrer Caminàs a Cullera es convertirà en un modern bulevard fins al passeig marítim

Lunes, 9 de octubre de 2023 | e6d.es
• Aquesta reforma integral proporcionarà més espai per als vianants, nou mobiliari i nova il·luminació
._000086
Ja han començat les obres destinades a la  reurbanització i remodelació integral del carrer Caminàs dels Homens, una de  les vies principals de la zona turística. Es tracta d'una inversió de més de 1,5  milions d'euros realitzada per l'Ajuntament de Cullera que atorgarà més espai  per als vianants, així com la modernització de l'enllumenat de la via i nou  mobiliari.
En paraules de l’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, «és un dels projectes més  importants de l'actual legislatura», i ha afirmat que mitjançant aquesta  inversió «convertirem aquesta avinguda en un bulevard fins al passeig  marítim més verd, més accessible i més bonic».
Las obres, que han començat una vegada finalitzada la temporada d’estiu per  a no perjudicar als comerços de la zona ni als turistes, tenen previst  reorganitzar l’avinguda amb l’objectiu de dotar de major confort i benestar als ciutadans.
A més, se substituirà el paviment per un disseny amb dos colors que anirà  degradant-se fins a arribar al passeig marítim. També se reemplaçaran tots  els sistemes de clavegueram i aigua potable. Totes aquestes mesures  comportaran una estètica concorde a la zona perquè quede totalment  integrada amb el passeig marítim.
D’aquesta manera, la connexió entre el carrer i el passeig marítim serà més  gradual i comptarà amb una xicoteta zona de jocs infantils. El projecte  s'emmarca en el pla ideat pel govern municipal per a aconseguir «una ciutat  més sostenible, accessible i amable», ha finalitzat Mayor.
Ajuntament de Cullera