Efecto Pasillo delectà ahir amb la seua música al públic de Sueca

Viernes, 6 de septiembre de 2013 | e6d.es
• Sueca continua disfrutant de les seues festes majors
El grup canari Efecto Pasillo va delectar ahir amb la seua música al nombrós públic que es va congregar en el pàrquing del centre comercial Sueca Parc per a escoltar els seus últims èxits en directe. Este concert és el primer dels dos principals que oferix el programa de les Festes Majors de Sueca 2013. Demà dissabte, a partir de les 23 hores, pujarà a l’escenari el grup U2 Zengarden International Tribute.
Prèviament a Efecto Pasillo, el públic assistent va poder disfrutar anit amb la música del grup suecà Atopeton, que van actuar com a teloners. El regidor de Festes, Dimas Vázquez; la regidora de Protocol, Josefa Juan; la festera major, Esther Adroguer; i la seua cort d’honor, van acudir també a disfrutar del concert. 
El programa de festes continua hui amb jocs infantils, en el parc de l’Estació, a partir de les 18 hores; les Paelles Gegants que s’oferiran en l’avinguda del Mestre Serrano, a partir de les 21 hores; la Nit Suecana, a les 23 hores, en el pati del col•legi Cervantes; i la festa organitzada per la xaranga C-25 amb discomòbil, en la plaça de Jaume I. El dissabte, a les 12 hores, campionat de Play Station en l’Ateneu Sueco del Socorro; a les 19.30 hores, Concert de la Mare de Déu de Sales, en el Centre  Municipal Bernat i Baldoví, a càrrec de la Societat Ateneu Musical; a les 23 hores, el segon dels concerts principals programats enguany, el del grup U2 Zengarden International Tribute, al pàrquing del Centre Comercial Sueca Parc; i a les 01.00 hores, en el mateix lloc del concert, festa macrodiscomòbil amb Jonathan Castilla (DJ Europa FM), Christian Vendrell (DJ local) i el guanyador del I concurs de DJ Ciutat de Sueca, David Cuéllar.
El diumenge 8 de setembre, FESTIVITAT DE LA MARE DE DÉU DE SALES,  patrona de Sueca, a partir de les 08:00 hores, despertà amb tabal i dolçaina pels carrers de costum; a les 10.30 hores, cercavila a càrrec de la Societat Ateneu Musical i acompanyament d’autoritats a l’església a càrrec de la Societat Unió Musical; a les 11:00 hores, solemne missa concelebrada, amb l’assistència de la començadoreta i llauradoretes de la Mare de Déu de Sales, corporació municipal, festera major i cort d’honor; a les 13.45 hores, córrer la traca, des de la plaça de l’Ajuntament fins la plaça del Convent on, a les 14 hores, la pirotècnia Ricardo Caballer dispararà una mascletà; a les 20 hores, processó en honor a la Mare de Déu de Sales pels carrers de costum, acompanyada per la Societat Unió Musical i, al finalitzar, castell de focs d'artifici a càrrec de la pirotècnia Ricardo Caballer. 
Ajuntament de Sueca
._000230