| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 22/11/2019

POBLACIONS » Alzira » Educació i formació

Dues alumnes de Xúquer Centre Educatiu entren a formar part del Consell Municipal de Xiquetes i Xiquets d’Alzira

Elena López Peris, representant de Primària, i Carla Orosia Jardín, representant del 2n cicle de Secundària

._000472
Va tindre lloc al Saló d'Actes de l'Ajuntament d'Alzira l'acte de nomenament dels nous membres representants del Consell Municipal de Xiquetes i Xiquets (CMXX) d'Alzira, entre ells i elles estaven dues de les nostres representants de Xúquer Centre Educatiu, Elena López Peris, representant de Primària i, Carla Orosia Jardín, representant del 2n cicle de Secundària, tots i tots acompanyats per l'alcalde, Diego Gómez, i altres autoritats.
L'acte va girar entorn al 30è aniversari de la Convenció dels Drets de l’Infant, convenció que va suposar un canvi revolucionari, ja que es va passar del paradigma tradicional de considerar l’infant objecte de protecció a considerar-lo subjecte de dret.
Per això, cada xiqueta i xiquet representant de l'etapa de Primària llegiren un dret de l'infant i els i les representants de Secundària destacaren el desig de com els agradaria que fóra la seua ciutat, una ciutat on van destacar la igualtat, la inclusió, el respecte, ... El CMXX té com a objectiu escoltar les propostes dels i les nostres joves, els vertaders protagonistes per millorar l'entorn i ser conscients de quines són les seues necessitats com a joves. Sabem que Xúquer va a tindre unes bones representacions en les reunions que es faran al llarg del curs.
Xúquer Centre Educatiu
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars