Dos subcampions absoluts del Club Esportiu Agility Almussafes en els nacionals d'Agility i Jumping

Lunes, 17 de noviembre de 2014 | e6d.es
• De les setze escarapel•les que estaven en joc en la mateixa, l'equip va aconseguir sis

._000210
El club Esportiu Agility Almussafes s'ha alçat amb grans èxits en l'última competició disputada en l'àmbit nacional. La cita va ser el passat cap de setmana en les instal·lacions elxanes del Club Costa Blanca. Durant les jornades del dissabte 15 i del diumenge 16 es van disputar la segona i la tercera proves del Campionat Nacional Estrela de la Federació Espanyola d'Agility.
En la segona prova Estrela de la jornada del dissabte, dirigida pel jutge Daniel Menéndez, Eva Grau es va proclamar subcampiona absoluta amb la seua gossa Liss en categoria mèdium i José Peris, amb Thor, va quedar tercer en categoria large.
La prova de la jornada dominica va ser gestionada per la jutge Sandra Álvarez. De les setze escarapel·les que estaven en joc en la mateixa, Esportiu Agility Almussafes va aconseguir sis. Eva Grau va finalitzar campiona tant en la mànega d'agility, com en la de jumping, proclamant-se campiona absoluta en la seua modalitat. Per la seua banda, José Peris va aconseguir el tercer lloc en la mànega d'agility i el primer en la de jumping, quedant com a subcampió absolut en la fase general de la seua modalitat.
“En resum, un molt bon cap de setmana per als nostres equips, transcorrent tot amb total normalitat  i començant ja a notar els frescos vents de l'hivern imminent”, comenta el president del club, Javier Pérez.
Ajuntament Almussafes