Dos detinguts per robatori amb violčncia i segrestar a una dona a Benifaió

Jueves, 27 de mayo de 2021 | e6d.es
• Es van fer passar per coneguts de la víctima i entraren en sa casa amb ganivets de grans dimensions

 

La Guàrdia Civil, en el marc de l'operació “LOGAN-15”, ha procedit a la detenció de 2 homes per un delicte de robatori amb violència i intimidació i un delicte de detenció il•legal. A les 21.50 hores del passat 27 d'abril de 2021 es va produir el concurs de tots dos delictes en un domicili de localitat de Benifaió, comés per dos individus, armats amb armes blanques (ganivets de grans dimensions), els quals van assaltar a la mata quan es trobava sola en el seu domicili per a robar-li.
El modus operandi utilitzat pels autors, va ser cridar al domicili fent-se passar per coneguts de la víctima, per a accedir a l'interior. Una vegada dins de l'habitatge, la van lligar de peus i mans -amb brides de plàstic- , mentre se li exigia saber on estava els diners.
Per tots els fets anteriors, els agents de la Guàrdia Civil d'Almussafes van iniciar gestions per a localitzar als dos autors del greu fet delictiu i el dia 30 d'abril de 2021, es va procedir a la detenció d'un dels autors i posada a la disposició del Jutjat de 1a Instància i Instrucció núm. 2 de Carlet (V), que va decretar el seu ingrés a la presó.
Després de la primera detenció i continuant amb la investigació, va culminar amb la detenció del segon autor dels fets. Aquest subjecte va ser qui havia emmordassat a la víctima i, al seu torn, executat els actes més violents durant l'assalt a l'habitatge.
La diligències al costat del detingut van ser entregades al Jutjat de 1a Instància i Instrucció núm. 3 de Carlet (V).
E6D | Guàrdia Civil