Doblet de la comissió del Port en el concurs de paelles de les Falles de Cullera

Lunes, 27 de febrero de 2017 | e6d.es
• L'esdeveniment congrega més de 3.000 fallers en l'aparcament municipal Enrique Chulio

El Concurs de Paelles de les Falles de Cullera, coorganitzat per l'ajuntament i la Junta Local Fallera (JLF), tingué este dissabte una clara guanyadora: la comissió del Port.
La falla s'endugué el preuat doblet d'este certamen gastronòmic en aconseguir el premi a la millor paella i el guardó a la decoració més encertada. El veredicte del jurat no va deixar lloc a dubtes sobre qui s'ho ha fet millor enguany amb el plat estrella de la cuina valenciana.
El certamen, que va congregar més de 3.000 persones en l'aparcament municipal Enrique Chulio, tingué també un reconeixement per a les falles la Bega, la qual va aconseguir el tercer premi, i el Raval de Sant Agustí, mereixedora de la segona posició. Es cuinaren al voltant de 160 arrossos.
L'alcalde de Cullera, Jordi Mayor; juntament amb el regidor de Falles, Javier Cerveró i la presidenta de la Junta Local Fallera, Loles García, feren lliurament de les banderoles de rigor.
El bon ambient regnant en tota la jornada es va allargar fins a la matinada amb una discomòbil que amenitzà este important esdeveniment amb el qual les falles cullerenques ja estan immerses totalment en la festa, declarada enguany Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco.
Ajuntament de Cullera