Diverses localitats de la comarca de la Ribera Alta reben la visita de la imatge pelegrina de la Verge

Martes, 25 de mayo de 2021 | e6d.es
• Concretament, les localitats de Carcaixent, Alzira, Manuel, Senyera, La Pobla Llarga, Rafelguaraf, L’Énova i Villanueva de Castellón

._000779
La imatge pelegrina de la Verge dels Desemparats ha visitat hui, dimarts, diverses localitats de la comarca valenciana de la Ribera Alta, com Manuel, La Pobla Llarga, Rafelguaraf i Villanueva de Castellón, entre altres, dins del recorregut en el seu “Maremóvil” que està realitzant per la diòcesi de València.
La imatge de la Mare de Déu ha visitat les localitats de Manuel, Senyera, La Pobla Llarga, Rafelguaraf, L´Énova i Villanueva de Castellón.
A Villanueva de Castellón, la imatge ha visitat la parròquia de l'Asunción de La nostra Senyora, l'ermita de Santa Bàrbara, l'institut de Secundària i diversos carrers. Tant en aquesta població com en la resta de les recorregudes en la jornada de hui, la imatge ha tingut un “càlid acolliment” per part dels veïns, que han eixit a la seua trobada, molts d'ells, “emocionats i sorpresos”.
El recorregut del “Maremóvil” s'està realitzant sense parades i sense comunicar l'horari ni la ruta prèviament, com ja va succeir en anteriors ocasions amb motiu de la pandèmia, i acompanyat amb música variada vinculada a la Verge que sona pels altaveus del vehicle. En aquesta ocasió, la imatge pelegrina de la Verge dels Desemparats llueix un mantell blau de Camilo Miralles, justament el que va estrenar quan va ser inaugurat el “Maremóvil”.
AVAN
 


._000625

._000049