Diumenge torna la Mitja Maratˇ Ciutat de Sueca

Viernes, 26 de enero de 2018 | e6d.es
• La ciutat acollirÓ este cap de setmana l'onzena ediciˇ de la popular prova esportiva
._000448 

._000368
Sueca tornarà diumenge a ser capital del running amb la celebració de la Mitja Marató, que enguany arriba a la seua onzena edició. La prova esportiva, ja plenament assentada en el calendari de curses de la ciutat, està organitzada històricament per la Falla Via del Materal amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sueca.
La cursa arrancarà este diumenge, dia 28, des del Passeig de l'Estació a les 10:00 hores. El circuit consta de 21,097 quilòmetres, 12 dels quals transcorreran pel centre urbà i la resta per terreny rural, amb un tram paral·lel al llit del riu Xúquer. Des de l'organització informen que en la prova participaran “llebres” en les diferents marques (1:30, 1:45 i 2:00), per tal de facilitar el rendiment dels participants.
Les inscripcions per realitzar la prova es faran a través de www.cronorunner.com. En finalitzar la cursa, tots els corredors rebran una bossa que contindrà un entrepà, fruita, samarreta tècnica i canellera. A més, obtindran un obsequi els dos primers absoluts i locals, en categoria masculina i femenina, que creuen la línia de meta.
El regidor d'Esports, Vicent Baldoví, anima a la participació en la cursa, “la més important que celebrem a Sueca pel que fa a la distància i una de les més atractives també, per la bellesa del seu itinerari que recorre indrets emblemàtics de la nostra ciutat i paisatge”. Enguany, atenent a les previsions meteorològiques per al diumenge, des de l'organització anuncien que en el cas que la Mitja Marató Ciutat de Sueca s'haguera de suspendre per la climatologia adversa, s'informarà convenientment a tots els participants de la nova data de celebració. 
Ajuntament de Sueca