Dijous, 10 de gener, xarrada de Joan Baldoví a Cullera

Lunes, 7 de enero de 2013 | e6d.es
• El diputat explicarà com ha sigut el 1r any de legislatura a Madrid

El proper dijous 10 de gener a les 7 de la vesprada el diputat per la Coalició Compromís a les Corts Generals Joan Baldoví farà una xarrada al Saló Multiusos del Mercat de Cullera per a explicar com ha sigut el primer any al Congrés dels Diputats de Madrid.
Durant l’acte també intervindrà el regidor de la Coalició Compromís x Cullera Pere Manuel, que parlarà sobre les diferents problemàtiques que afecten la ciutadania de Cullera i la inoperància de l’actual equip de govern del Partit Popular.
L’acte serà presentat per Marc Joan, militant del Bloc Jove de Cullera, que també explicarà com està sent el procés de constitució de Compromís al País Valencià i com es desenvoluparà aquest procés a la localitat de Cullera.
La jornada acabarà amb un sopar popular que tindrà un preu de 8 euros i al qual podran assistir totes les persones que ho desitgen.
Per últim, des de Compromís es vol informar a la ciutadania que amb aquest acte es vol començar una nova etapa  d’acostament a la població de Cullera i de treball diari per tal de fer front a la inoperància de l’actual equip de govern i fer possible el canvi polític que necessita la localitat de Cullera i el conjunt del País Valencià.
Coalició Compromís x Cullera