Detingut un home de 65 anys per l'incendi de 12 contenidors i un vehicle en la localitat de El Perelló

Martes, 2 de marzo de 2021 | e6d.es
• En el moment de la detenció tenia en el seu poder diferents efectes els quals són indiciaris de la seua presumpta participació en els fets

 


La Guàrdia Civil de Sueca ha detingut a un home com a presumpte autor de 12 incendis en contenidors i un en vehicle, ocorreguts entre els mesos de gener i febrer en la població del Perelló.
La Guàrdia Civil de Sueca en col•laboració amb Policia Local i Bombers d'està localitat, han aconseguit esclarir aquests successos que havien generat gran alarma social entre la població a causa del foc ocasionat en els vehicles.
Per tot ells, els agents de la Guàrdia Civil van detindre a aquest home de 65 anys i nacionalitat espanyola per la seua suposada implicació en els delictes d'incendi, danys en vehicle i danys en immobles.
En el moment de la detenció aquesta persona tenia en el seu poder diferents efectes els quals són indiciaris de la seua presumpta participació en els fets. Els incendis eren originats calant foc als contenidors que es trobaven en la via pública. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d'Instrucció nº6 de Sueca.
E6D
Guàrdia Civil