Detingut un home de 27 anys a Alzira per una agressió sexual comesa a Tolosa el mes de juliol passat

Viernes, 7 de octubre de 2022 | e6d.es
• La víctima va ser assaltada per un home a l'entrada d'un portal i, posteriorment, agredida sexualment en un parc pròxim

 

Una investigació de l'Ertzaintza, en col·laboració amb la Policia Nacional d'Alzira, ha permés la detenció en aquesta localitat valenciana d'un home, de 27 anys d'edat, acusat de cometre una agressió sexual a Tolosa el mes de juliol passat. Després de ser posat a disposició judicial a Guipúscoa, s'ha decretat el seu ingrés a la presó sense fiança, segons ha informat el Departament Basc de Seguretat.
Els fets es van produir a Tolosa en la matinada del passat 10 de juliol, quan la víctima va ser assaltada per un home a l'entrada d'un portal i, posteriorment, agredida sexualment en un parc pròxim.
Des de llavors, s'ha desenvolupat una exhaustiva investigació duta a terme pel grup d'investigació de la Comissaria d’Oria (Tolosa-Beasain), que va incloure una sèrie d’investigacions que localitzaven al presumpte autor dels fets en la zona d'Alzira.
En la vesprada d'aquest passat dilluns, 3 d'octubre, agents de la Policia Nacional van procedir a la detenció de la persona investigada, un home de 27 anys d'edat. Després de la seua detenció, la Jutgessa del Jutjat d'Instrucció número 4 de Tolosa va decretar els manaments d'entrada i registre en dos habitatges situats en la localitat d'Alzira vinculades a la persona detinguda.
Com a resultat dels registres, realitzats per agents de la Policia Nacional en col·laboració amb investigadores de la Comissaria d'Oria desplaçades a la localitat, s'han pogut localitzar evidències relacionades amb la investigació.
E6D