Detingut el conductor que va atropellar mortalment a un vianant en la carretera entre Alzira i Almussafes

Viernes, 4 de junio de 2021 | e6d.es
• Per la comissió de suposat delicte d'abandó del lloc d'un sinistre vial

 

Agents del Grup d'Investigació i Anàlisi -G.I.A.T.- del Sector de Trànsit de la Guàrdia Civil de la Comunitat Valenciana, ha detingut a una persona per la comissió de suposat delicte d'Abandó del lloc de Sinistre Vial, a un home de 45 anys i de nacionalitat espanyola.
El dia 20 d'Abril de 2021 a les 22,15 hores, es va produir un sinistre vial en la carretera CV-42, a l'altura del Km 9,700 sentit Almussafes, consistent en atropellament a vianant per part d'un vehicle desconegut, resultant mort el vianant, i absentant-se del lloc el vehicle implicat.
El vianant mort un home de 37 anys, de nacionalitat algeriana havia arribat a un Centre d'Acolliment d'Immigrants d'Alzira, el dia 26 de Març d'enguany, i ho havia abandonat voluntàriament el dia anterior a l'atropellament.
Durant la vesprada del dia 20, es van rebre en la Central Operativa (COTA), diversos avisos que una persona es trobava pels voltants del lloc, accedint a la calçada i tombant-se sobre aquesta, per la qual cosa es van desplaçar diverses patrulles al lloc encara que no van poder identificar-la ja que la mateixa, en observar als agents, emprenia la fugida amagant-se entre la vegetació dels horts confrontants, deduint-se de la investigació que la citada persona es corresponia amb el vianant atropellat posteriorment.
Al punt es va desplaçar un Equip d'Atestats del Subsector de València per a instruir les corresponents diligències, passant les investigacions al Grup d'Investigació i Suport a Trànsit (*GIAT) del Sector de Trànsit de Comunitat Valenciana, a fi d'identificar el vehicle implicat.
Després de laborioses investigacions, el passat dia 13 de Maig es va localitzar un vehicle possiblement implicat en el sinistre, confirmant el seu conductor que la nit del dia 20 en tornar del treball va atropellar un embalum sobre la calçada creient que es tractava d'un animal o objecte caigut d'algun vehicle.
Per aquests fets es va detindre a un home de 45 anys espanyol, per un presumpte delicte d'Abandó del lloc de Sinistre Vial. Les diligències van ser entregades al l Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 4 d'Alzira.
Guàrdia Civil