Detingut a Sueca un home desprÚs d'agredir a una dona i amenašar al guÓrdia civil que va acudir a auxiliar-la

Martes, 19 de octubre de 2021 | e6d.es
• L'agressor, de 36 anys i origen georgiÓ, va ser detingut per la GuÓrdia Civil de Sueca per un delicte de maltractaments en l'Ómbit familiar i atemptat a agent de l'autoritat

 

La Guàrdia Civil ha detingut a un home per agredir a una dona en la via pública i  amenaçar  a un agent de la Benemèrita fora de servei que va intervindre per a auxiliar a la víctima. Els fets van succeir sobre les 19.15 hores d'aquest dilluns, en la localitat de Sueca, quan un agent que es trobava fora de servei es va adonar que un home estava presumptament agredint a una dona en ple carrer.
L'agent va observar com un home, de mitjana edat, estava subjectant a una dona de manera violenta pels braços, i l'espentava de manera agressiva contra un fanal, per la qual cosa ella es va colpejar el cap. A més, la va tirar al sòl per a continuar agredint-la.
L'agent es va dirigir cap a ells i es va identificar com a guàrdia civil, moment en el qual l'agressor el lloc dels fets. Mentre l'agent estava sol·licitant suport de la patrulla de servei d'aquesta localitat, l'autor va tornar al lloc per a acostar-se a la víctima, la qual cosa va impedir el guàrdia civil. L'agressor, fent cas omís als advertiments per a s'allunyara de la dona, va començar a enfrontar-se a l'agent, amb el qual va forcejar.
Finalment, l'agressor, de 36 anys i origen georgià, va ser detingut per la Guàrdia Civil de Sueca per un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar i atemptat a agent de l'autoritat. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Sueca.
Guàrdia Civil