Detingut a Sueca per abús sexual a una mare i a la seua filla menor d'edat

Viernes, 29 de abril de 2022 | e6d.es
• L'autor és l'arrendador de l'habitatge en què tenen llogada una habitació i en saber-se denunciat l'agressor podria haver tractat de posar fi a la vida de la mare

 

 

La Guàrdia Civil de Sueca deté a un home per abusos sexuals a una mare i una filla que tenien llogada una habitació en el domicili de l'autor. A més, l'autor podria haver tractat de posar fi a la vida de la víctima.
La mare patia els abusos des de l'entrada en el domicili, però només quan va ser conscient que la seua filla menor també els patia es va decidir a denunciar-ho. La precària situació personal de les víctimes va fer que la mare no es plantejara abandonar l'habitatge.
Després de presentar denúncia la víctima, l'autor va tindre coneixement i van mantindre una forta discussió. Posteriorment l'autor podria haver tractat de posar fi a la vida de la mare. Els agents van rebre anomenada de la víctima que es trobava *semi-inconscient. En arribar al seu domicili i no rebre resposta, la Guàrdia Civil de Sueca, juntament amb l'Equip de Bombers van accedir a l'interior a través de la finestra, salvant la vida de la dona que estava tancada a la seua habitació juntament amb una bombona de gas. Gràcies a la ràpida intervenció dels agents actuants la víctima només presenta ferides lleus i es troba fora de perill encara que va haver de ser evacuada per a rebre assistència sanitària.
Els fets es troben encara en fase d'investigació. És competent el jutjat d'Instrucció número d'1 de Sueca.  
E6D | Guàrdia Civil