Detenció d'un home per un delicte de lesions en una baralla multitudinària amb armes blanques a Sueca

Martes, 5 de septiembre de 2023 | e6d.es
• Va ser precisa la presència de diverses patrulles de Policia Local i Guàrdia Civil per a restablir l'ordre públic i detindre a l'autor dels fets

 

La Guàrdia Civil de València i la Policia Local de Sueca detenen a l'autor d'unes lesions provocades en el transcurs d'una renyina tumultuària amb armes blanques en la localitat de Sueca.

Sobre les 20.30 hores del passat 04 de setembre, la Guàrdia Civil rep avís que s'està produint una batussa amb armes blanques en una via pública de la localitat de Sueca. Personats en el lloc dels fets, juntament amb diverses patrulles de Policia Local del municipi, detenen al que, segons testimonis dels fets i documents gràfics, ha causat un tall profund a la cama, prop del turmell, a una altra persona.

El ferit és un home de 29 anys i nacionalitat algeriana i va haver de ser intervingut d'urgència pels serveis sanitaris, que li van posar 7 grapes en la ferida i ho van traslladar per a determinar l'abast de les lesions. Per part seua, l'autor dels fets és un home de 29 anys i nacionalitat marroquina i va ser detingut per un delicte de lesions. El detingut passarà a disposició judicial en les pròximes hores.

Totes dues persones van formar part, segons diversos testimonis que van presenciar els fets, d'una renyina multitudinària en via pública prèvia en la qual diverses persones van esgrimir armes blanques. A més, es va detindre per Policia Local de Sueca a una tercera persona per atemptat contra agent de l'autoritat.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, la patrulla va aconseguir intervindre dues armes blanques ocultes i que haurien sigut utilitzades, segons els testimonis, per a cometre el delicte. Es tractava d'un matxet d'uns 35 cm de grandària i un ganivet d'uns 17 cm.
Guàrdia Civil