Desdejuni del PSPV-PSOE d’Algemesí amb el conseller Arcadi España i l’alcaldessa Marta Trenzano

Viernes, 17 de junio de 2022 | e6d.es
• Aquest acte s’emmarca dins la campanya “l’oportunitat està ací” que recorre tot el territori valencià

._000525
En l’acte, que tindrà lloc al Casino Lliberal el proper dissabte 18 de juny a les 9 h, intervindran el Conseller d’Hisenda i Model Econòmic i l’alcaldessa d’Algemesí. Una trobada que servirà per a fer un repàs dels 7 anys de govern socialista a la Comunitat Valenciana i a Algemesí.
Aquest acte s’emmarca dins la campanya del PSPV-PSOE anomenada “l’oportunitat està ací”, una campanya que recorre tot el territori valencià i que fa una parada a Algemesí. L’agrupació socialista aprofitarà la visita del Conseller per posar èmfasi en la línia econòmica implantada pels governs socialistes al llarg dels últims 7 anys.
L’alcaldessa d’Algemesí, per la seua part, també exposarà les mesures econòmiques i socials que s’han dut a terme des que va entrar a governar i explicarà quina ha sigut la direcció política que ha fet possible que l’impacte de la crisi de la covid afectara de la menor manera possible les famílies de la ciutat.
L’agrupació d’Algemesí vol comptar amb la presència de convidats que formen part de diferents àmbits socials de la ciutat i, sobretot, del teixit econòmic que és principalment a qui va dirigida la convocatòria d’aquest desdejuni.
PSPV-PSOE d’Algemesí