Desapareix el perill de desbordament del riu Xúquer al seu pas per Alzira

Martes, 20 de diciembre de 2016 | e6d.es
• "De tota manera, cal estar atents a les últimes informacions i respectar les precaucions fins que el perill haja passat per complet, ja que el Nivell 2 d’Emergències continua actiu"


Després de l’ultima reunió del Centre de Coordinació d’Emergències, amb la informació de tots els efectius a disposició dels Ajuntaments de la Ribera, i després del control del nivell del riu durant tota la nit (que ha arribat ha portar entre 415 i 417 m3 per segon), podem confirmar des de l’Ajuntament d’Alzira que el risc d’inundació a la nostra ciutat ha passat.
De tota manera, cal estar atents a les últimes informacions i respectar les precaucions fins que el perill haja passat per complet, ja que el Nivell 2 d’Emergències continua actiu, esperant que al llarg del matí abaixe al Nivell 1 o al 0. Per tant, Alzira torna a la normalitat.
Hem de donar les gràcies a totes les persones i efectius que han estat treballant i pendents de l’evolució del nivell del nostre riu, i vetllant per la seguretat dels veïns i veïnes de la nostra ciutat.
Poden informar-se a les xarxes socials de l’Ajuntament d’Alzira i els mitjans de comunicació locals i comarcals.
Ajuntament d'Alzira