Daniel Claver i els Ajuntaments de El Perelló i Mareny de Barraquetes reben l'espiga d'or honorífica de la JLF Sueca

Martes, 26 de febrero de 2019 | e6d.es
• En Andrés Fernández i En Jordi Sanjaime, els quals recolliren aquesta recompensa pel seu compromís i implicació amb la festa de les falles

._000300

._000351
Diumenge per la vesprada i com ja va sent tradicional, es van lliurar al centre cultural Bernat i Baldoví, els bunyols d'or amb fulles de llorer i brillants, màxima distinció que atorga la Junta Central Fallera de València. Al mateix temps es varen fer entrega les espigues d'or, distinció que concedeix  la Junta Local Fallera de Sueca als fallers majors de seixanta anys que tinguen una trajectòria com a fallers consolidada.
Tal i com ja van fer l'any passat la Junta Local Fallera de Sueca ha fet entrega de la seua màxima distinció, l'espiga d'or honorifica a dos persones en reconeixement de la seua llavor en pro de les falles de Sueca, per realçar i enaltir la festa fallera i per vetllar per la seua continuïtat.
El primer d'aquests guardonats ha estat: En Daniel Claver Herrera: Gran pirotècnic, suecà amb una dilatada trajectòria professional, molt volgut dins i fora del món faller i molt conegut.
Els altres guardonats amb aquesta màxima distinció han estat, de forma conjunta, els Ajuntaments de les Entitats Locals Menors, de El Perelló i Mareny de Barraquetes, representats per els seus alcaldes-presidents, En Andrés Fernández i En Jordi Sanjaime, els quals recolliren aquesta recompensa pel seu compromís i implicació amb la festa de les falles. 
JLF Sueca