Culleratv.es, el nou Portal de Comunicació s’ha presentat a Cullera

Domingo, 7 de octubre de 2012 | e6d.es
• Este nou projecte de comunicació online es posŕ en funcionament el 15 de setembre i es presentŕ en societat el passat divendres
La nova plataforma permet accedir des d’internet als mitjans premsa, ràdio i televisió. La presentació del portal que té com a finalitat principal informar la ciutadania va ser un èxit.
Culleratv.es va ser presentada en societat el passat 5 d’octubre, en el Saló d’Actes del Conservatori Professional de Musica. El públic va conéixer el nou portal de comunicació i participació ciutadana que fusiona diferents mitjans de comunicació.
Un grup de professionals de la comunicació i les noves tecnologies ha posat en marxa, el primer Portal Integral de Comunicació. La plataforma permet accedir des d’internet a tots als mitjans (premsa, ràdio i televisió), convertint-se en un suport de comunicació integral.
L’acte va servir per presentar este nou projecte de comunicació online que es posà en funcionament el 15 de setembre i que ja té una important presencia en les xarxes socials, Faceboock i Twitter.
Ximo Gimeno, President de Culleratv, va destacar en el seu parlament, que el nou portal de comunicació, té com a finalitat principal informar la ciutadania. Volem que s’assabenten de l’actualitat, i participen directament, “molts son els que ja col·laboren amb nosaltres, tant col·lectius com particulars, i anime a la gent que no ha  provat que ho intente, perque tots tenim alguna cosa que dir”, afirmà Gimeno.
Culleratv es pot vore des d’un ordinador, des d’una tableta i des d’un telèfon mòbil, el disseny es senzill, i inclús és molt accessible per aquelles persones que no estan massa acostumades a navegar per la web.
La presentació va estar acompanyada de diferents treballs en format audiovisual que van permetre al públic saber quin és el treball realitzat pels professionals i com l’usuari pot navegar per  la web.  El portal dedica uns formats especials a la publicitat,  gràcies als quals podem informar de productes i serveis, reforçar la imatge d’un comerç i fer-la visible en les xarxes socials.
Ara Cullera Té Veu, Ara CTV, és l’eslogan d’esta nova plataforma d’informació a l’abast de la ciutadania.