Cullera, Sueca, Riola, Favara i Villanueva de Castellón suspenen les classes a causa del temporal

Viernes, 20 de enero de 2017 | e6d.es
• A Carcaixent no hi haurà classe a l'Escoleta Municipal ja que, a causa del granís d'ahir, s'han embossat les baixants i ha entrat aigua a les aules


L’Ajuntament de Cullera en contacte amb la comunitat educativa,  acaba de decidir que se suspenen les classes hui a Cullera “donat l'empitjorament de l'oratge i com a mesura preventiva”. Segons els canals oficials de l’Ajuntament: “Hem comunicat la decisió només s'ha pres per part dels responsables. Entenem que és precipitat, però hem primat la precaució donat que les circumstàncies han empitjorat respecte a anit després de valorar-ho amb la comunitat educativa. Disculpeu les molèsties”.
A Villanueva de Castellón, “degut a l’estat dels accessos als centres educatius arran de les fortes pluges i el fort vent que ha durant la vesprada, prioritzant sobretot la seguretat de les xiquetes i xiquets, també queden suspeses les classes a tots els centres educatius de Castelló durant tot el dia de hui”, segons comunica l’Ajuntament.
Riola també ha comunicat al seu Facebook que “amb la preemergencia declarada per a hui  i les previsions desfavorables que ens arriben, per fortes pluges i vent, es suspenen les classes a l'Escola i al centre Infantil Vincles per protecció dels menors”. L'Ajuntament de Favara acaba de decidir suspendre les classes escolars donat l'empitjorament del temps. També l'Ajuntament de Sueca ha publicat als canals oficials la suspensió de les classes.
La pluja moderada que tindrem podrà acumular en àmplies zones cifres entre els 60-80l/m2 en 24h, i fins a 100l/m2 en alguns punts. La persistència, extensió i duració pot generar prou problemes especialment en la província de València (excepte interior nord). Les temperatures màximes pujaran per la meitat sud de la nostra Comunitat (entre 2º i 4ºC) i el vent perdrà molta força.
E6D