Cullera posa en marxa mesures extraordinÓries per frenar l'avanš de la COVID-19

Lunes, 2 de noviembre de 2020 | e6d.es
• S'incrementarÓ la vigilÓncia per part de la Policia Local per al compliment de les mesures de prevenciˇ sanitÓria

._000779
La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Cullera reunida hui 2 de novembre de 2020 a les 12.00 hores a la Casa Consistorial i davant les actuals circumstàncies relatives a la pandèmia de la Covid-19, tot i recordant que el municipi de Cullera és actualment el que presenta una incidència més baixa a la comarca, ha decidit prendre les següents mesures extraordinàries preventives per tal de maximitzar els esforços per preservar la salut de la ciutadania:
1. Intensificar la desinfecció de carrers a càrrec dels serveis municipals i amb la col·laboració del col·lectiu de llauradors de la ciutat. S’avisa a la població que la maquinària de desinfecció dels llauradors actuarà als distints barris del municipi cada dilluns i dijous de la setmana a partir de les 22.00 hores. Preguem a la ciutadania no eixir al carrer, si no és estrictament necessari, quan s’estan duent a terme estos treballs. Al mateix temps es procedirà setmanalment a la nebulització dels espais municipals.
2. Reduir al 50 % l’aforament dels espais per a la celebració d’activitats esportives, competicions federades i activitats culturals (inclou activitats musicals) que es porten a terme amb públic.
3. Reduir al 50 % l’aforament de la Biblioteca Municipal, dels Museus Municipals, de la Casa de la Cultura i de la Casa de l’Ensenyança.
4. Procedir al tancament de parcs i jardins des de les 22.00 hores de hui 2 de novembre.
5. S’amplia l’espai disponible del Mercat Ambulant i la distància entre parades per a evitar possibles aglomeracions. La Policia Local també intensifica la vigilància de l’ús de la mascareta al Mercat Ambulant.
6. Se suspenen les autoritzacions d’ús d’espais municipals, a excepció de terrasses, contenidors d’obra i altres anàlegs, sempre que no resulten incompatibles amb la finalitat d’este decret.
7. Increment de la vigilància per part de la Policia Local per al compliment de les mesures de prevenció sanitària.
8. Es fa incís a la ciutadania de la necessitat de complir amb les principals mesures de la Resolució 8935 de 24 d’octubre de 2020, de la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Mesures com les reunions de màxim 6 persones (incloses les associacions), limitar l’activitat i interacció social que no siga imprescindible, la prohibició del consum en barra, la prohibició de la venda d’alcohol entre les 22.00 i les 08.00 hores, excepte en hostaleria i restauració, i la prohibició de circulació de persones en la via pública entre les 00.00 i les 06.00 hores, etc.
Ajuntament de Cullera


._000705

._000772