| Edició núm. | Any: 10 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 15/02/2020

POBLACIONS » Cullera » Instalaciones » Medio Ambiente y Naturaleza

Cullera inicia els treballs d’accessibilitat a la Bassa de Sant Llorenç

L’Ajuntament construïx una passarel·la i un observatori per a l’avifauna

._000475
Les obres d’accessibilitat a la Bassa de Sant Llorenç ja estan en marxa. L’Ajuntament de Cullera ha començat els treballs per a la creació d’una passarel·la i un observatori d’aus en este espai emplaçat en el Parc Natural de l’Albufera.
L’adequació perseguix obrir una finestra a la llacuna, ja que a hores d’ara l’accés fins a este indret no és possible. Amb estos treballs el consistori pretén posar en valor la bassa i restaurar un espai que ha estat en l’oblit durant molts anys.
A més, per tal de fomentar la divulgació de l’entorn l’ajuntament crearà una ruta interpretativa des de l’Ermita de Sant Llorenç fins la bassa, així com una ruta autoguiada amb un programa de visites i d’educació ambiental i una aula de naturalesa.
La intervenció compta amb el vistiplau de la direcció del Parc Natural de l’Albufera i donarà a conéixer a la ciutadania la fauna i flora d’este espai natural. L’actuació afavorirà la biodiversitat de la bassa i el seu ecosistema garantint un entorn adequat perquè les distintes espècies troben ací el seu lloc idoni.
El regidor de Medi Ambient i Transició Ecològica, Bernat Escolá, ha explicat que la construcció «està molt avançada» i que «la passarel·la està pràcticament en un 90% acabada». L’edil també ha manifestat que «actualment s’està treballant en la resta del projecte per acabar-ho en breu».
Esta recuperació suposa la creació d’un ecosistema natural per a caminar, de tranquil·litat i pau, de contacte amb l’aire pur i que permetrà explorar l’extensa diversitat d’aus de la bassa tal i com es reflectix al projecte.
D'altra banda, la instal·lació de l’observatori per a l’avifauna servirà també per atraure turisme ornitològic i a tots aquells interessats en conéixer la gran quantitat d’aus que es refugien en este espai, millorant així l’oferta turística del municipi i complementant l’estacionalitat del turisme de sol i platja. Una joia mediambiental que podrà ser visitada y gaudida en els pròxims mesos, sempre des del respecte a l’entorn.
Ajuntament de Cullera


._000410

._000389

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.