Cullera inaugura una zona d'agility per a gossos en el Bulevar

Jueves, 2 de marzo de 2017 | e6d.es
• L'espai de convivčncia per a mascotes pot acollir competicions d'este esport i compta amb un pipican

._000438
Cullera compta des de hui amb un nou espai recreatiu per a mascotes. L'alcalde de la localitat, Jordi Mayor, i el regidor de Neteja Viària, Hugo Font, han inaugurat este matí el nou parc d'Agility, ubicat en el Bulevar. Esta infraestructura amplia l'oferta d'oci per a cans en el municipi, un ventall de possibilitats que en l'últim any ha crescut de forma notable fruit del compromís del govern municipal amb els drets dels animals i arran de la declaració de Cullera com a ciutat 'Pet Friendly' (amiga de les mascotes).
La regidoria de Neteja viària ha destinat 46.000 euros a esta nova dotació, ha explicat Hugo Font, una inversió que s'ha realitzat a través de l'empresa concessionària de la neteja del fem i la neteja viària a petició del consistori. El circuit d'Agility compta amb un espai de més de 200 metres quadrats i disposa d'elements homologats per a l'entrenament de gossos i la celebració de competicions esportives en esta modalitat. Entre ells, túnels, passarel•les, balancins, salts de longitud, salts d'altura, eslàlom o rodes. A més, en els seus voltants s'ha emplaçat el segon 'pipican' del municipi, després de la construcció ara fa uns mesos d'un primer al costat del parc de Correus.
«Pas a pas, estem posant a disposició dels amos de les mascotes espais de convivència i on poder dur els seus gossos perquè facen les necessitats», ha recordat Hugo Font. Al respecte ha fet menció a la platja ca, que el passat estiu fou tot un èxit i enguany tornarà a estar en funcionament.
El regidor remarca que, a més a més, en diversos punts de la ciutat s'han col•locat toilekans amb el material necessari per a recollir les deposicions dels animalets «de forma que no hi ha excusa per a complir amb l'obligació de mantindre Cullera neta». Per últim, Hugo Font ha fet incís en la intenció del govern local de seguir treballant per a la creació de nous espais per a mascotes en altres barris del municipi atenent a la demanda ciutadana.
Ajuntament de Cullera