Cullera i la moda es fusionen en una exclusiva desfilada a benefici de l’AECC

Miércoles, 3 de abril de 2024 | e6d.es
• L’esdeveniment està programat per a demà, 4 d’abril, a les 20:30 hores, en la Casa de la Cultura

._000723
A punt de donar inici a les seues Festes Majors, Cullera presenta una exclusiva desfilada de moda que fusionarà sobre els dissenys imatges representatives de la ciutat amb tendències de la moda actual. Totes elles, preparades ‘ex professo’ pel dissenyador José Perea, es podran veure a la Casa de la Cultura el pròxim dijous 4 d’abril a les 20.30 hores, on tots els beneficis que s'obtinguen aniran destinats a l'Associació Espanyola Contra el Càncer de Cullera.
Aquesta passarel·la de moda tindrà 4 passes diferents que estaran conduïdes pel famós presentador de televisió Kiko Hernández i l'actor Fran Anton López, a més de comptar amb les artistes Ana Corbel, ‘Imperio Reina’ i Tatiana Khapsas. Totes les persones interessades en assistir podran comprar la seua entrada de 12 euros a la Casa de la Cultura o en la pròpia taquilla una hora abans de l'inici.
Una desfilada on el públic assistent podrà delectar-se observant un gran nombre de dissenys de Perea, passant pels més famosos de les seues col·leccions fins a algunes peces pròpies per a aquesta desfilada a Cullera, amb intervencions en directe i sorpreses que aniran desvelant-se al llarg de l’esdeveniment.
El propi dissenyador ha afirmat que aquesta desfilada benèfica a favor de l'Associació Espanyola Contra el Càncer representa una oportunitat inavaluable per a unir la moda amb una causa tan essencial com ho és la lluita contra aquesta malaltia.
Per la seua banda, la regidora de Festes, Susi Melià, ha agraït la sencera disposició de Perea des del primer moment i ha posat en valor aquesta activitat «tan especial i innovadora per al nostre municipi ja quasi a les portes de celebrar les nostres Festes Majors, i amb la qual esperem que veïns i veïnes s'animen a assistir per a d'una banda gaudir d'una desfilada de moda, i d'altra banda col·laborar amb la lluita contra el càncer».
Ajuntament de Cullera

 

._000351

._000562