Cullera estŕ portant endavant este estiu un programa d’assistčncia nutricional

Lunes, 22 de julio de 2013 | e6d.es
• Destinat a menors escolaritzats en educació infantil i primŕria, es a dir, xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys

El M.I. Ajuntament de Cullera amb col•laboració amb l’Excel•lentíssima Diputació de València, estan portant a terme durant els mesos de juliol i agost un programa d’assistència nutricional destinat a menors escolaritzats en educació infantil i primària, es a dir, xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys.
El programa tracta de cobrir les necessitats alimentàries bàsiques dels menors, el menú inclou un primer plat, un segon plat amb guarnició, pa i postres que varia entre fruïta o iogur.
La companyia encarregada del subministrament del menjar és Scolarest, que pertany a l’empresa COMPASS GROUP, per a la confecció dels menús treballa amb primeres marques moltes d’elles valencianes.
El personal encarregat del menjador està compost per dos treballadores de la empresa, una becària del Programa “la Dipu te beca”, personal tècnic de Serveis Socials i mares voluntàries.
El programa d’assistència nutricional es realitza al menjador del Col•legi-AMPA del Doctor Alemany, un lloc que reuneix tots els element necessaris per a poder desenvolupar el programa.
Ajuntament de Cullera