Cullera es posiciona com a primera destinació de la província en activitats aquàtiques

Sábado, 25 de marzo de 2017 | e6d.es
• La localitat assistix este cap de setmana a la primera edició del Saló Internacional d'Activitats Aquàtiques - Medsea
._000462
Cullera és una de les principals destinacions en matèria d'esports aquàtics de la Comunitat Valenciana i la primera de la província de València. La localitat posa en valor esta fortalesa de la seua oferta turística participant en la I edició del Saló Internacional d'Activitats Aquàtiques - Medsea, que se celebra dissabte i diumenge a la ciutat d'Alacant.
La capital turística de la Ribera serà la que major nombre d'expositors del patronat provincial aportarà amb un total de nou. L'objectiu és potenciar Cullera com a destinació ideal per a la pràctica d'esports aquàtics, ha comentat el regidor de Turisme, Javier Cantos. Esta presència s'emmarca dins l'estratègia promocional de la marca Cullera que duu a terme el consistori.
«El turisme aquàtic oferix possibilitats al llarg de tot l'any i atrau un gran nombre de visitants de tots els punts d'Espanya i també d'altres països europeus, que troben ací les condicions ideals», destaca el regidor. En eixe sentit, «Medsea és una oportunitat no solament promocional sinó també perquè el sector faça negoci, ja que també hi haurà agències de viatges presents», valora.

Referent surfista
El municipi és actualment un dels principals centres surfistes de la Comunitat Valenciana. De fet, la platja del Marenyet acull quasi diàriament un bon nombre d'amants d'este esport, que durant tot l'any aprofiten les condicions de la costa cullerenca per a practicar-lo. Ací s'ubica l'Escola de Surf València Posidònia, un dels referents en el sector.
A banda, el fons marí de Cullera és un altre dels tresors ambientals i turístics que s'oferixen als visitants. Durant bona part de l'any és possible descobrir la seua rica biodiversitat i explorar fins i tot restes arqueològiques de la mà del Club de Buceo Delfín. Immersions, baptismes i eixides de busseig, a més de cursos, són solament algunes de les opcions que tenen en cartera.
A l'estiu, quan la temperatura de l'aigua puja, les activitats es multipliquen per a tots els públics. Amb Aquaextrem els turistes poden volar sobre l'aigua gràcies al flyboard, una pujada d'adrenalina que s'ha fet molt popular en els últims temps. Per la seua banda, Aquafun possibilita viure una aventura a tota velocitat sobre una banana geganta que solca les ones, propulsada per una moto aquàtica, a més de caiacs en el mar. Per als qui desitgen fer-se una passejada més tranquil•la i observar les vistes espectaculars de la badia, Ola Motos Acuáticas oferix el lloguer de motos aquàtiques, jetski i rutes programades.
Radical Windsurf School destaca pels seus cursos, el lloguer de windsurf, la vela lleugera i el paddle surf. Seasurf Patrol, està especialitzat en cursos d'iniciació i perfeccionament de windsurf. En matèria formativa, el Club Cullera Garbí té entre els seus servicis un curs d'iniciació, perfeccionament i avançat de vela. Finalment, cal no oblidar la importància del Club Nàutic de Cullera, que també estarà present en Medesea junt amb les anteriors firmes citades.
Ajuntament de Cullera