Cullera contracta 30 estudiants per a l’estiu

Lunes, 6 de julio de 2020 | e6d.es
• ‘Cullera et beca’ és una aposta per impulsar l’ocupació, la formació i l'experiència professional dels jóvens
._000620
Un total de 30 estudiants han iniciat les seues pràctiques professionals remunerades a l’Ajuntament de Cullera dins del programa municipal 'Cullera et beca'. El consistori contracta a estos alumnes per tal de fomentar l’ocupació i la formació de jóvens a la localitat durant els mesos d'estiu.
L’alcalde de la ciutat, Jordi Mayor, i la regidora de Promoció Econòmica, Débora Marí, els han rebut este matí en el saló de plens de la Casa Consistorial i els han desitjat sort i que aprofiten esta oportunitat per a seguir formant-se i ampliar el seu currículum.
En paraules de Mayor, l’activació d’este programa s’emmarca dins de les polítiques de foment de l’ocupació i la formació juvenil que desenvolupa el municipi. «Donem una oportunitat a jóvens estudiants de cara a aproximar-los a la realitat laboral, que agafen experiència, ajudar-los en el seu procés de formació professional i rebre una remuneració durant els mesos d’estiu», ha destacat.
Cadascuna de les beques està dotada amb un import de 500 euros bruts mensuals i el període de contractació serà durant els mesos de juliol i agost.
Enguany, l’Ajuntament de Cullera assumix amb recursos propis l’antic programa ‘La Dipu et beca’ que venia desenvolupant-se en els darrers anys amb l’objectiu de seguir potenciant la formació dels seus i les seues joves en un entorn laboral. Per al programa d’este estiu el consistori havia registrat 56 sol·licituds per a 30 places que oferia.
La selecció de l’alumnat s’ha centrat en distintes àrees del consistori. Estos ocupen llocs en diversos departaments com Informàtica, Serveis Econòmics, Recursos Humans, l’Agència de Desenvolupament Local, Policia Local, Serveis Socials, Patrimoni Històric i Museus, la Casa de la Cultura, Medi Ambient, Turisme, Esports o Serveis Exteriors.
Ajuntament de Cullera

 

._000752

._000672