Cullera bat rècord de recaptació de fons contra el càncer

Miércoles, 3 de mayo de 2023 | e6d.es
• En els últims 8 anys l'associació ha recaptat 168.000 euros
._000086
Cullera és una ciutat que destaca pel seu gran caràcter solidari i una bona mostra d'això és el gran nombre d'associacions benèfiques que existeixen en la localitat. Associacions que a més compten amb el suport i suport de la societat cullerenca.
Un exemple el trobem en la Junta Local Contra el Càncer de Cullera, entitat que presideix Maribel Vallet des de 2015 i que està totalment bolcada i compromesa amb la investigació d'aquesta malaltia. Per a això cada any l'associació organitza nombroses activitats l'objectiu de recaptar fons.
El balanç de 2022 llança unes dades molt positives ja que, un any més, la Junta Local Contra el Càncer de Cullera ha batut rècord de recaptació en aconseguir prop de 37.500 euros, 3.000 euros més que en l'exercici anterior.
«2022 encara va ser un any complicat perquè acabàvem de deixar arrere la pandèmia. Encara així des de l'associació aprofitem la volta a la normalitat per a treballar amb més força, il·lusió i empenyiment que mai perquè som molt conscients de l'important que és continuar treballant cada dia per a lluitar contra aquesta malaltia que ens afecta cada vegada més», ha assegurat Maribel Vallet.
L'entitat ha batut a més un altre rècord ja que ha aconseguit duplicar el seu nombre de socis, que van aportar més de 10.800 euros a l'associació en 2022.
«Sens dubte la nostra gratitud a la societat de Cullera pel seu suport i suport és immensa. Sense les nostres veïnes i veïns, aquesta important labor no seria possible», ha afegit la presidenta.
Amb eixa volta a la normalitat, la Junta Local del Càncer de Cullera ha pogut organitzar moltes activitats. Entre elles, l'acapte que sempre es realitza el diumenge després de la Baixà durant les Festes Majors, així com el concert tribute a Lina Morgan que també es va celebrar en festes.
Destaca també la gala anual, la marxa solidària RunCáncer que va tindre lloc al juny, a més de les diferents rifes i loteries que l'entitat organitza per a aconseguir més fons.
Cal destacar que tot el que recapta l'entitat va destinat a la investigació contra el càncer. En els últims 8 anys la Junta Local contra el Càncer de Cullera ha recaptat 168.000 euros.
Ajuntament de Cullera