Cullera acull aquest cap de semana dos campionats esportius de reconegut prestigi

Sábado, 10 de abril de 2021 | e6d.es
• Dos campionats d'Espanya de boxa professional i un torneig de seleccions autonòmiques de Rugbi M14

._000681
La ciutat de Cullera es prepara per a acollir dos esdeveniments esportius d'important magnitud. D'una banda, aquest dissabte, un campionat pugilístic que dirimirà dos campionats d'Espanya de Boxa Professional, en els pesos superpluma i wélter. És un fet realment destacat que Cullera aculla aquesta iniciativa ja que feia 42 anys que no es disputaven dos títols d'Espanya en el mateix dia a la província de València.
Els campionats, que seran a porta tancada, compten amb protagonisme valencià, en el cas del pes ploma, amb Juan Félix Gómez que es mesurarà amb el càntabre Jon Minguez, i en el wélter, estarà en el quadrilàter el mislater Ricardo Roser que s'enfrontarà al púgil basc, Diego Valtierra.
Aquesta vetlada de boxa servirà a més per a estrenar la nova plataforma de pay per view temàtica d'aquest esport. Proximia, que així de denomina, estrenarà les seues emissions en el pavelló cobert de Cullera en un esdeveniment organitzat pel Comité de Boxa Professional de la FEB i que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cullera.
 
Campionat de seleccions autonòmiques de Rugbi M14
Els dies 10 i 11 d'abril, en el camp de Rugbi de la localitat, Juan Palomares Corella, es concentraran les seleccions autonòmiques de Balears, Andalusia i Comunitat Valenciana, totes elles, en la categoria M14, per a disputar dues jornades que comptarà el diumenge amb la presència del director general d'Esports de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya i de l'alcalde del municipi, Jordi Mayor.
Ajuntament de Cullera


._000696
._000772