CSIF insta a que s'adopten mesures preventives i un protocol policial en cas de Coronavirus a nivell autoṇmic

Martes, 25 de febrero de 2020 | e6d.es
• Considera necessari “prendre mesures preventives, com l'adquisició de màscares, guants i qualsevol altre tipus de material que puga resultar d'ajuda per a una possible emergència”

._000739
El sindicat CSIF demanarà hui a la Regidoria de Protecció Ciutadana i a la Prefectura de Policia Local de València que duguen a terme mesures preventives i un protocol d'actuació perquè els agents sàpien com actuar davant qualsevol incidència que puga produir-se pel Coronavirus. El sindicat urgeix a adoptar aquestes mesures davant les aglomeracions que es produiran en els pròxims dies per Falles.
La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) assenyala que aqueix protocol “resulta fonamental perquè tots els agents sàpien com actuar davant grans aglomeracions de persones i puguen realitzar amb la màxima professionalitat el seu treball”. A més, també ha de contemplar mesures per a “poder assessorar i evitar la propagació de faules entre la població”.
El sindicat reclamarà a la direcció policial que “ens trasllade immediatament tots els acords que adopten per a la prevenció i seguretat dels agents”.
En aquest sentit, considera necessari “prendre mesures preventives, com l'adquisició de màscares, guants i qualsevol altre tipus de material que puga resultar d'ajuda per a una possible emergència”.
La central sindical ja va sol•licitar ahir, a nivell autonòmic i en la comissió de coordinació de l'Agència Valenciana de Seguretat i Respostes a les emergències de la Generalitat, que desenvolupe els protocols previstos per a Coronavirus i els trasllade a les prefectures de Policia Local en els diferents municipis.
Hui fa un pas més i demana que l'Ajuntament de València l'aplique immediatament, sobretot davant la imminència de les festes falleres, amb les aglomeracions de persones que es produeix i el risc que comporten.
CSIF
 

._000729

._000731