Corbera està a l’espera d’una última analítica que confirme si l’aigua de la xarxa té herbicides

Jueves, 7 de marzo de 2013 | e6d.es
• Conversa que ha mantingut El Seis Doble amb Raül Gómez, encarregat del servei municipal d’aigua potable de l’Ajuntament de Corbera

Raül Gómez, funcionari i encarregat del servei municipal d’aigua potable de l’Ajuntament de Corbera ha contat a El Seis Doble que a hores d’ara estan a l’espera de que el Centre de Salut Pública d’Alzira els done la confirmació  definitiva per saber si l’aigua que es subministra a la localitat de Corbera no es apta per al consum humà. Com a mesura de prevenció, des de l’Ajuntament han procedit a recomanar a la població que no s’utilitze l’aigua ni per al seu consum ni tampoc per a cuinar.
Des de el Consistori han sol•licitat també a l’empresa encarregada de realitzar l’analítica del aigua un major seguiment per  a conèixer quina és l’evolució del herbicida que s’ha trobat a l’aigua. El veïns de Corbera han agarrat en tranquil•litat la noticia, ja que des de l’any 2005 la localitat  compta amb una planta d’osmosi que dona servei als habitants, el que vol dir que tenen el servici de subministrament d’aigua assegurat.
Salva Roses
 
 
Declaracions de Raül Gómez

Per a escoltar l'àudio en telèfons mòbils o tablets, clic ací