Contundent triomf del Castellonense per 0 a 3 en l’Alcúdia

Domingo, 17 de septiembre de 2017 | e6d.es
• Expulsats Xus Vendrell i Juan Luis Domenech per protestar a l'arbitre
._000410

._000389

UE L’Alcúdia ha format en la porteria amb El Negre i els jugadors Víctor (Mourad, 85’), Gerard, Rodenes, Barea, Nacho (Vila, 85’), Ayoub (Jota, 65’), Kevin, Colomer, Rober (Cesar, 65’), Andoni. Entrenador, Xus Vendrell Ibáñez. Capità equip, Nacho. Delegat equip, Juan Luis Domenech. Delegat de camp, Ramón Galdón.
UD Castellonense ha format amb Toni en la portería i els jugadors Ramsés, Mendoza, Jordi Penalva, Santi (Pablo Castaños, 64’), Manolo Martín, Marcos Campos (Marcos Castells, 78’), Clausi (Diego Jiménez, 64’), Jefrie, Javi Selvas (Hugo, 32’), Adnan. Entrenador, Abel Buades Vendrell. Capità equip, Ramsés. Delegat equip, Iñaki Rodríguez
Els 3 gols de la UD Castellonense los van ser marcats per Marcos Campos (57’,77’) i Ramsés (84’).
Partit arbitrat per Rubén Granero González, auxiliat en les bandes per Alfredo Vila Soler i Francesc Ramírez Rubio.
Va amonestar amb targeta groga als jugadors de UE L’Alcúdia, Gerard (16’) , Nacho (25’) , i als jugadors de la UE Castellonenc, Clausi (38’) , Marcos Campos (62’) , Ramsés (85’)
Expulsats per doble amonestació als jugadors de UE L’Alcúdia, Andoni (58’, 76’) . Juan Luis Domenech, delegat d'equip va ser amonestat en el 68’ i en el 86’ va ser expulsat amb roja directa, que també la va mostrar a l'entrenador Xus Vendrell en l 34’ que va haver d'abandonar la banqueta local.
Per part de la UD Castellonenc va ser expulsat Jordi Penalva per veure la cartolina groga en els minuts 21 i 72.
Partit de futbol jugat en el Camp Municipal Els Arcs de L’Alcúdia en la vesprada del dissabte 16 de setembre 2017, amb bona temperatura per a la pràctica del futbol i bona entrada en les grades amb aficionats d'ambdós equips, per a disputar la 3a jornada corresponent al Grup III de futbol Preferent.
Derbi comarcal de futbol marcat pel malestar de l'afició local per la volta als Arcs de 5 jugadors que l'anterior temporada havien jugat en L’Alcúdia, el porter Toni i els jugadors Mendoza, Marcos Campos, Jefrie, Adnan, i esta temporada en les files del Castellonenc.
Domini del Castellonenc en la primera part, format per jugadors assaonats en la preferent, enfront d'un renovat i jove equip local que va mostrar ganes per mantindre la porteria a 0, a pesar dels intents dels jugadors d'Abel que ja ho va intentar en el minut 9 per mediació de Manolo Martin al traure una falta directa i enviar el baló a la mans d'El Negre, així com Clausi i Marcos Campos dos jugadors hàbils amb el baló de cara a porteria.
El Castellonenc en el 14’, va tindre una oportunitat de gol al traure una falta directa Marcos Campos que va enviar el balo a l'àrea d'El Negre, i que es va passejar en solitari sense que cap company i defensa local ho aclarira, perdent-se per línia de porteria.
Conforme anava passant el temps el Castellonenc s'apoderava del mig camp i creant perill enfront dels locale per mediació d’Adnan i Jefrie per banda esquerra i Santi per la dreta, així com una fèrria i sòlida defensa dirgida per Mendoza desbarataven les poques incursions locals.
Santi ho va intentar en un jugada personal en el 26’, enviant el baló a les mans d'El Negre, i 2’ després va ser Jefrie el que empalmaba el baló fora de l'àrea local i l'envia per damunt del travesser.
L’Alcúdia va tindre la seua millor oportunitat en el 44’ per mediació de Gerard, al rematar de cap el baló davant de Toni, que ho atrapa amb les mans.
Primera part de total domini visitant i malestar en les grades i banqueta local per les decisions arbitrals, sent expulsat en el 33’ el seu entrenador Xus Vendrell per reiterades protestes a l'àrbitre i assistent de tribuna.
En la segona part els jugadors del Castellonenc van eixir al terreny de joc disposats a resoldre el partit a favor seu com més prompte millor, davant un l'Alcúdia baralladís i sense les directrius del seu entrenador Xus Vendrell.
Ni més menys que començar la segona part Jefrie va rematar de cap el baló a passe de Santi, després d'una bona combinació amb Marcos Campos, que El Negrege va tindre atent fent una bona parada.
0 a 1 en el 56’, al rebre Marcos Campos un baló rebutjat dins de l'àrea i enviar l'esfèric ajustat al pal dret que va entrar al fons de la xarxa. Gol protestat pels aficionats locals, a l'entendre que estava fora de joc.
0 a 2 en el 77’ de penal. Jugada polèmica i protestada pels jugadors locals, a l'assenyalar Rubén Granero el punt de penal al ser derrocat Jefrie dins de l'àrea per Andoni, que va ser expulsat al rebre la segona groga. Ho va executar Marcos Campos enviant el baló al fons de la porteria, sense que El Negre poguera fer res per evitar-ho. Decisió molt protestada per la parròquia local que va avivar les seues protestes contra l’arbitre.
0 a 3 en el 84’. Obra de Ramsés. Quan el partit ja s'havia decidit amb el 0 a 2.
En les acaballes del partit, Gerard llance un potent xut de falta directa a porteria que va eixir fora per molt poc i que podria haver sigut el gol de l'honor.
En la pròxima jornada L’Alcúdia visitarà al Ciutat de Benidorm i el Castellonense rebrà a casa a l'Atzeneta.