Continuen els actes de la III Setmana Cultural de Montserrat amb alta participació dels veïns

Jueves, 8 de febrero de 2018 | e6d.es
• Entrevista a Josep Maria Mas, alcalde de Montserrat

III SETMANA CULTURAL DE MONTSERRAT
Casa de la Cultura i Biblioteca 
Del 6 al 10 de febrer de 2018

Continua endavant la III Setmana Cultural de Montserrat. Ja s'han realitzat diverses cites culturals a la localitat i entrem en la recta final per arribar a la cloenda del pròxim dissabte. Segons Josep Maria Mas, alcalde de la localitat, "era una de les pretensions del nostre programa electoral, ja és una realitat i seguirem treballant perquè Montserrat puga disfrutar d'un seguit d'actes culturals que siguen atractius i interessen a tots els nostres veïns".

DIJOUS 8
- A les 18.00 hores: Presentació del llibre 36 Premi Enric Valor. “Pell de Seda”. Ed Bullent. Vicent Sanhermelando. Casa de la Cultura.
- A les 20.00 hores: “Granell de mà en mà”. Concert de Borja Penalba (cantautor) i Francesc Anyó (versador). Casa de la Cultura.

DIVENDRES 9
- A les 18.00 hores: Conta contes per a público infantil i familiar “Per què les zebres tenen ratlles... i altres contes de la Sabana”. Ana Canet. Biblioteca.
- A les 22.30 hores: Teatre per a adults “Donde las papas queman”, de la companyia A Tiro Hecho. Inspirat en Víctor Jara. Casa de la Cultura.

DISSABTE 10
-A les 19.00 hores: Lliurament dels premis del III Certamen Literari de Montserrat, amb la conducció de l’acte pel monologuista, humorista i actor Pau Blanco. Casa de la Cultura. 
Ajuntament de Montserrat