Condemnat a tres anys i mig de presó per intentar matar a una quiosquera a Alzira

Viernes, 1 de abril de 2022 | e6d.es
• La va agredir i en caure a terra va aprofitar per a colpejar-li el cap contra un escaló

 

La Secció Quarta de l'Audiència Provincial de València ha condemnat a tres anys i mig de presó per un delicte de temptativa d'homicidi, per al qual contempla els atenuants d'embriaguesa i alteració psíquica a un home que va intentar matar a una quiosquera el 4 de novembre de 2020 a Alzira. El penat no podrà acostara a menys de 500 metres ni comunicar-se amb la víctima durant set anys. La sentència, dictada després que les parteixes -Fiscalia, defensa i acusació particular- arribaren a un acord respecte de la qualificació dels fets i la pena, imposa també al condemnat una indemnització de 8.340 euros per les lesions i les seqüeles que va patir la perjudicada.
Els fets van succeir el 4 de novembre de 2020 a l'interior de l'establiment, quan el processament va colpejar a la víctima en la part posterior del cap amb una botella, després que ella li demanara que abandonara el comerç. A continuació, va continuar llançant-li botelles fins que va caure a terra, la qual cosa va aprofitar per a colpejar-li el cap contra un escaló.
Posteriorment, li va clavar diversos cristalls de les botelles trencades en diferents parts del cos i li va tapar la cara amb un coixí amb la intenció d'ofegar-la. L'home no va aconseguir el seu objectiu degut a la resistència que va mostrar la víctima, que va forcejar amb ell fins que va arribar la Policia Nacional i va detindre a l'agressor.
L'agredida, de 54 anys, va necessitar assistència sanitària urgent per a suturar les ferides que tenia al cap, a l'esquena i en el coll. A més es va trencar un dit de la mà esquerra, entre altres lesions, de les quals va tardar 40 dies a curar.
El condemnat pateix un trastorn de personalitat i estava en tractament psiquiàtric, i en el moment dels fets havia consumit begudes alcohòliques. La sentència és ferma i no pot recórrer-se.
E6D