El Concert de Nadal 2020 de la Societat Musical Lira Almussafense es restrasmetrà en streaming

Viernes, 18 de diciembre de 2020 | e6d.es
• Dissabte 19 de desembre, a les 18 hores, en streaming a través del canal YouTube AlmussafeswebTV i de la pàgina de Facebook Ajuntament d'Almussafes

._000389
El dissabte 19 de desembre a les 18h es celebrarà el concert de Nadal 2020 de la banda Lira Almussafense en streaming a través del canal YouTube AlmussafeswebTV i de la pàgina de Facebook Ajuntament d'Almussafes, baix la direcció de Francisco Ortiz. Aquesta any el Concert de Santa Cecília no es va poder celebrar per haver un brot de COVID-19 a nivell local. Per tant, alguns dels actes principals es van haver d’ajornar, com ara l’incorporació dels educandos a la banda i l’entrega de la Lira als músics que ja en fan 25 anys. Per això, ara que la situació sanitaria està més controlada a Almussafes, la Societat Musical vol aprofitar l’ocasió per a celebrar aquests esdeveniments.
Aquest any tant assenyalat s’incorporaran a la banda Josefa Bataller (clarinet), Laia Martínez (clarinet), Iker Membrilla (percussió), Irene Girona (flauta), Arlet Mora (flauta) y Lucía Torrejón (flauta). I es celebraran els 25 anys a la banda de Mari Carmen Santacruz.
L’acte contarà amb la inestimable presència de la musa de la música, Vanessa Pla, que va ser nomenada musa a 2019 i que ostenta el càrrec un any més per la situació excepcional que s’ha viscut aquest any i que ha impedit que es celebre un nou nomenament.
A més del concert de la banda, la novell coral Lira Almussafense, dirigida per Raquel Roig, ens oferirà un concert a porta tancada que es publicarà a partir del dia 21 de desembre al portal web www.liraalmussafense.com per poder disfrutar-lo des de casa.  
Ajuntament d'Almussafes

 

._000500