Compte enrere per al gran concert solidari a Sueca contra la pobresa infantil

Viernes, 3 de mayo de 2019 | e6d.es
• A l’espectacle participaran més de 500 alumnes de música de centres de València i Castelló

._000517
Hui a València l’Octubre CCC s’omplia de xiquetes que juntament amb Estel (veu de Candela Roots), feien un avançament musical del concert benèfic del pròxim 11 de maig a Sueca. La capital de la comarca de la Ribera Baixa és el lloc escollit per l’Associació de Docents de Música de la Comunitat Valenciana, Proeso, per acollir la celebració de l’espectacle “Rock per la Infància”. Els protagonistes seran els xiquets i xiquetes de la coral instrumental de Proeso que acompanyaran a grups valencians amb l’objectiu de recaptar fons per a Save the Children i el seu programa de lluita contra la pobresa infantil.
El concert naix d’un aniversari doble: com a part del 10é aniversari de Proeso a més dels 100 anys que acompleix Save The Children, que ha fet una tasca irrenunciable a la Comunitat Valenciana d’atenció a xiquets i xiquetes en risc de pobresa i d’exclusió social de diferents orígens però amb una qüestió comuna, la igualtat en drets i oportunitats pels infants.
El Diluvi, La Fúmiga, Lilit i Dionís, Candela Roots, Atupa i Frida són els grups confirmats per al concert i algunes de les cançons que interpretaran en col·laboració amb la coral d’alumnes són Cançó que mai s’acaba  (La Fúmiga), Res està escrit (Atupa), Tendresa insubmisa (El Diluvi) o Pinta’t un somriure (Candela Roots). Com ja s’ha avançat, els principals protagonistes són els xiquets i xiquetes, procedents de centres com el IES Blasco Ibañez de Cullera, el CEIP Fausto Martínez de València, el CAPM Jose Serrano de Sueca o el Divina Providència de Castelló, entre molts altres.
Els organitzadors han recordat a la roda de premsa que  la recaptació total del concert anirà a benefici de la infància i el fet de com és de positiu la resposta de la societat valenciana davant aquestos esdeveniment, fent mostra d’unitat i suport. De fet, ja s’ha anunciat la venda de les últimes 500 entrades anticipades per 8€ a la plataforma online Notikumi.com a poc més d’una setmana de celebració. El concert serà al Recinte de concerts i festes de Sueca, a les 19:30 hores.
Ajuntament de Sueca
._000389
 

._000649