Compromís per Alzira denuncia la deixadesa de l’equip de govern a l’Avinguda de Carcaixent

Jueves, 27 de septiembre de 2012 | e6d.es
• “Després de 4 anys continuen sense col•locar-se els fanals en la part corresponent al terme d’Alzira”
A l’abril del 2008 el BLOC denunciava les deficiències de la via per a vianants que es va construir en un lateral de la carretera que uneix les ciutats d’Alzira i Carcaixent i que les seues alcaldesses havien inaugurat en plena campanya de les eleccions generals que es van celebrar al març d’eixe any sense estar acabada.
En eixe moment emplaçàvem a les dos alcaldesses a que s’acabara el projecte i que ho tornaren a inaugurar en condicions, però després de 4 anys d’espera continuen sense col·locar-se els fanals en la part corresponent al terme d’Alzira ni s’ha millorat l’accessibilitat.
Com denunciàvem en el seu moment, la realització d’aquests obres s’havia fet de manera “chapucera” creant una vorera amb trams amples i altres molt estrets pels que apenes podia passar una cadira de rodes o un carret de xiquet de bolquers. L’accessibilitat es dificultava encara més pels pals de telèfon i les senyals de trànsit que no s’havien retirat o desplaçat i que havien quedat enmig de la mateixa, a més dels obstacles afegits amb la col·locació de suports dels futurs fanals en alguns dels llocs més estrets.
Per falta de la voluntat política de la senyora Bastidas a data de hui contínua sense acabar-se l’únic accés de vianants que uneix les dos poblacions, ja que només s’han retirat els pals de fusta que van quedar enmig de la vorera i ha sigut l’Ajuntament de Carcaixent l’únic que ha col·locat fanals en el tram que li correspon del seu terme municipal.  Leer noticia completa en elseisdoble.com