Compromís Almussafes denuncia que 'el PSPV els ha deixat fora del consell d'administració de l'empresa pública EPSA'

Martes, 2 de julio de 2019 | e6d.es
• "El nou mandat del PSOE comença perpetuant la falta de transparència"

._000565

._000517
Un dels punts de l'ordre del dia de la Junta General de l'Empresa Municipal Pública de Serveis d'Almussafes (EPSA) ha sigut eliminar els representants de l'oposició del Consell d'Administració, del qual formaven part des de la constitució de l'empresa pública. Fent ús de la majoria absoluta han votat per fer fora als representants de Compromís i del PP del Consell d'Administració. Per als socialistes sobren membres en el consell d'administració, i precisament eliminen als representants dels partits de l'oposició.
Els estatuts estableixen que el nombre màxim de representants en el Consell d'Administració és de 9 membres. Amb aquesta decisió el consell passa a tindre només 4 membres exclusivament representants del PSOE. Cal afegir, que els membres del consell no reben cap retribució per assistència, i per tant no suposen cap cost per a l'erari.
Amb el qual l'única explicació possible és evitar que l'oposició no estiga informada del que allí es decidisca. En paraules de la portaveu de Compromís, Lourdes Moreno, "És un fet sense precedents i es tracta d'una maniobra política per a dificultar la fiscalització de l'empresa pública per part de l'oposició.
No oblidem que Premsa 1 l'empresa pública es finança amb els diners de tots els veïns i veïnes, i per tant és fonamental que tots els grups estiguen representants en el seu Consell, contràriament pensem que tracten d'amagar totes les actuacions que volen fer durant els pròxims quatre anys."
Compromís Almussafes._000606
 ._000679