Comencen les obres per a la millora del sistema de sanejament del CIM a Carcaixent

Lunes, 17 de febrero de 2020 | e6d.es
• L’actuació acabarà amb els problemes de salubritat de la zona

._000570
Esta setmana s’han iniciat al Centre Integral de Majors (CIM) les actuacions per tal de substituir la xarxa de clavegueram de l’edifici i posar solució als problemes de salubritat que hi han en la zona. L’obra s’inclou dins del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València i està pressupostada en 36.742, 23€.
Segons han explicat des de l’Àrea d’Urbanisme, les instal•lacions municipals presentaven deficiències en la zona del subsol pràcticament des de la seua construcció. Les diferents actuacions fetes en estos anys per buscar solucions han empitjorat el sistema de sanejament, provocant reiterats problemes de salubritat en la zona, com males olors o la presència continua de mosquits.
Durant esta setmana s’ha realitzat la neteja intensiva dels fluids i restes que s’havien acumulat en el subsol, pas previ per començar amb la substitució de la xarxa de clavegueram. La nova instal•lació planteja una eixida més fàcil i neta per als residus.
Segons ha explicat Lluís Candel, regidor de Territori, esta actuació era «necessària i urgent» ja que les deficiències que presenta l’actual xarxa creaven molt de malestar, no solament per a les persones usuàries del CIM sinó al veïnat del la zona que havien de patir episodis de plagues de mosquits pràcticament durant tot l’any. Les obres podran alterar l’ús habitual del centre, per la qual cosa el regidor ha agraït la «paciència i comprensió» de les persones usuàries mentre duren els treballs.
Ajuntament de Carcaixent

 

._000729

._000731